Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

hrozivy buben pata pon pon pata pon

zdenecek

Recommended Posts

Cau , nevim jestli sem takovej vrtak ale kdys sem si stahnul demo pata pon tak sem se seknul hned na zacatku jak tam byl takovej buben a chtelo to abych opakoval podle rytmu ale rytmus moc v tele nemam takze sem se u toho seknu loco roco me bavilo ale bojim se ze kdybych mel patapon ze by toho tam takovich bylo vic a vubec jestli bych se pres to dostal tak kdo ste to dohrali tak poradte jak to s je s tema rytmus ukolama :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to těžký když si u bose tak musíš třeba asi 3x ruzné rytmi útok, ústup a další. Podle mě jestli ti to nejde už na začátku tak už bych ti to nedoporučoval, já byl taky nadšenej pustil jsem to a byl jsem sklámán protože prostě nemám nato abych to zvládal

Odkaz ke komentáři

Je to občas těžký hlavně jak tu říkal chevvy u bossu. Ale když jsi zvykneš na ten rytmus tak to pak děláš automaticky hlavně musíš mít hudbu nahlas nebo mít sluchátka aby jsi slyšel rytmus a mít u toho klid, určitě ve škole nebo v buse se to hrát nedá

Odkaz ke komentáři

ja jsem tu hru se naucil hrat tak(jsem byl proste do ni blazen ted uz to nehraju dohral jsem to..)ze jsem mel ten rytmus tak v krvy ze to zvladam chvilema i bez zvuku ale moc dlouho se mi nedari :D:D ale kdyz ti to nejde na zacatku tak musis porad skouset a nakonec ti to pujde uz samo od ruky :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu