valda1403 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Můžete mi prosím někdo říct, proč mi nejdou call of duty modern warfare 2, který sem si vypálil. Hra je vypálená dobře. Kámoš si ji taky stáhnul z jinýho zdroje a taky mu nejdou. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Tvůj kámoš má asi novější FW mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Můžete mi prosím někdo říct, proč mi nejdou call of duty modern warfare 2, který sem si vypálil. Hra je vypálená dobře. Kámoš si ji taky stáhnul z jinýho zdroje a taky mu nejdou. Děkuji za odpověď To su nedostatocne informacie, ked hladas pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 COD: MW2 je už ochrana wawe4. Pokud máš ixtreme 1.51 ( 1.6 ) budeš muset hru opatchovat, nebo udělat aktivační iso ... Pokud ještě nižší, budeš muset patchnout z wawe4 na wawe3 a poté ještě na wawe 2 ... návody jsou zde na fóru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Ake z wave4 na wave3 a potom na wave2 :roll:...rovno z wave4 na wave2 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 To je úplně fuk proboha ... Tady jde o to, že ani neví, že nějaká wawe ochrana existuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valda1403
Můžete mi prosím někdo říct, proč mi nejdou call of duty modern warfare 2, který sem si vypálil. Hra je vypálená dobře. Kámoš si ji taky stáhnul z jinýho zdroje a taky mu nejdou. Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.