Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Moderator na foru

bartys

Recommended Posts

Zdravim , neberte todle jako nejakej utok je to normalni dotaz :)

Takze myslim si ze z tohodle fora se stava uz celkem zname forum.Ma to jeden detail myslim si ze jako lepsi forum byste meli rozeznat dobre/spatne moderatory nezavisle na tom jak dlouho tu sou.Myslim si ze zaujaty Zavorka by vubec nemel byt moderatorem.Pokud vim moderator se ma o forum starat a ne nadavat jako lidi kteri ban dostat maji.

Jen bych chtel slyset nazor ostatnich na todle bo ja si toho vsimam uz dost dlouho ze Zavorka ihned bez rozmyslu kazdemu nadava to by se na kvalitnim foru asi stat nemelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Víš proč moderátoři nadávají ?!

Vznikne tu jeden topic o banech, druhý den další dva, pak další a další ... například onen Závorka to vysvětlí poprvé, podruhé, potřetí a pak už mu prostě rupnou nervy, když se člověk zeptá na věc, která je tu už 10x vysvětlená po jedenácté ...

EDIT: A koho by jsi teda jako moderátora navrhl ty ?! Snad ne sebe ?!

Odkaz ke komentáři

Zdravim , neberte todle jako nejakej utok je to normalni dotaz :)

Takze myslim si ze z tohodle fora se stava uz celkem zname forum.Ma to jeden detail myslim si ze jako lepsi forum byste meli rozeznat dobre/spatne moderatory nezavisle na tom jak dlouho tu sou.Myslim si ze zaujaty Zavorka by vubec nemel byt moderatorem.Pokud vim moderator se ma o forum starat a ne nadavat jako lidi kteri ban dostat maji.

Jen bych chtel slyset nazor ostatnich na todle bo ja si toho vsimam uz dost dlouho ze Zavorka ihned bez rozmyslu kazdemu nadava to by se na kvalitnim foru asi stat nemelo.

obcas si toho taky vsimam... ale ani ne tak u Zavorky... je to pravda,ale stim nic nenadelas :P

Krek : JO to je sice pravda ale obcas jsou jejich reakce fakt prehnany... nejde jen o topic kterej je tu 1000x ale kdyz se nekdo rozumne zepta... Kdyz se mu to nechce psat tak at to prenecha jinym ne ? xD

Odkaz ke komentáři

Víš proč moderátoři nadávají ?!

Vznikne tu jeden topic o banech, druhý den další dva, pak další a další ... například onen Závorka to vysvětlí poprvé, podruhé, potřetí a pak už mu prostě rupnou nervy, když to lidi mají pod nosem, nevidí to a radši založí nový topic ...

no a myslis ze todle asi nemaj na jinych forech? jako moderator se stim mas vyporadat a ne kazdymu nadavat , navic tady nejde o multi topici on nadava uplne bezne

Odkaz ke komentáři

tak s tim toho moc nenadelas , navic zavorka skoro nenadava , znam mody co nadavaj vic a taky je to zbytecny resit , podle me je dost v klidu a urco je tu vic lidi co jim nevadi ( zejmena ja ) a rozhodne mi prijde ze pro forum neco dela ;) takze pokud te neco trapi z topicu ze ti snad nadava tak se obrat na admina a nefnukej ...

Odkaz ke komentáři

tak s tim toho moc nenadelas , navic zavorka skoro nenadava , znam mody co nadavaj vic a taky je to zbytecny resit , podle me je dost v klidu a urco je tu vic lidi co jim nevadi ( zejmena ja ) a rozhodne mi prijde ze pro forum neco dela ;) takze pokud te neco trapi z topicu ze ti snad nadava tak se obrat na admina a nefnukej ...

v prvni rade se nejedna o me , ja stim mel skusenosti jen jednou , tyka se to toho kdyz projizdim topici

Odkaz ke komentáři

Me prijde ze mas se Zavorkou nejakej konflikt \ nepadl ti do oka nebo ti proste nesedne, jsi nejak jenom proti nemu, jinak me prijdou v pohode, kazdou chvili je tu topic, kterej tu uz byl \ je, nebo se tu objevuje kazdej den (treba Lockers), tak se nedivim , ze jim obcas rupnou nervy a na nekoho se rozcilej... chtel bych jim podekovat, ze to tu je takove jake to tu je, myslim si ze to tady vedou dobre.

Odkaz ke komentáři

Me prijde ze mas se Zavorkou nejakej konflikt \ nepadl ti do oka nebo ti proste nesedne, jsi nejak jenom proti nemu, jinak me prijdou v pohode, kazdou chvili je tu topic, kterej tu je, nebo se tu objevuje kazdej den (treba Lockers), tak se nedivim , ze jim obcas rupnou nervy a na nekoho se rozcilej... chtel bych jim podekovat, ze to tu je takove jake to tu je, myslim si ze to tady vedou dobre.

Ja sem snim mel "konflikt" jeste nemel,pravda jednou odpovedel na muj post sam total OT ikdyz to tu tak tresta ( coz uz onecem svetsi ) ale jinak nic

Odkaz ke komentáři

Čeho chceš tímhle topicem dosáhnout? Změnu moderátorů? :D

Nechci zmenu moderatoru , jestli to takhle chcete tak pohoda spis by me zajimalo jestli si toho vsimaj i ostatni lidi nb je to tu plny vlezdoprdelskejch nobrainu.Sakra todle je jediny poradny console forum ale s urovni fora na 9ty tride :D

Odkaz ke komentáři

Můj názor osobně sem se stím taky setkal moderátor je ten kdo má být nad věcí a komu by měli nervy rupnout až jako poslednímu.. Mám za to že mohou brát credit a rozdávat karty jako tresty ne nebo aj ten ban! Ale podle mne se někdy vyjadřují způsobem že by ten ban byl aj pro ně. Když se někdo zeptá na něco co se někde řešilo tak ať ho na odpověď odkáží odkazem kde už to je a ne odpovědí použij google bo si fakt debil... To je jen příklad. Jinak CF mám rád takže ať se mu i nadále daří.

Odkaz ke komentáři

Podle mě je tohle k ničemu ...

Píšeš tady, jak moderátoři nadávají na topicy a na ostatní členy fóra ...

Sám ale založíš jeden z nejblbejších topiců, co jsem tu kdy viděl a to jsem jich viděl už dost ...

A ještě k tomu přidáváš příspěvky za sebou místo použití tlačítka EDIT. Pak se div ... sám na sebe zbytečně upozorňuješ ...

Odkaz ke komentáři

Rikam ti ! Kdyz te mod fakt na*ere dej REPORT POST :D :D si to treba uvedomi :D jako hele nic jinyho stim neudelas ! Muzes si zalozit klidne 100x topic " NECHCI TU ZAVORKU,TEKENA"apod ! Bude ti to k nicemu !!

PS: Hosi nic proti vam xD

ja myslim ze si to neuvedomi :)

to spilif: sem rad ze tu je konecne rozumnej post s normalnim nazorem.

bo oto se zajimam :)

to K[r]3K^: nemyslim si ze je tak blbej, je to normalni post v ostatni kam patri.Ja nevim jestli nechodis na jine fora ale proste me osobne zajimalo jestli i jiny si toho vsimaj ty urovne moderatoru tady

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu