urnacr Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Zdravím, stala se mi taková zvlášnost, tak by mě jen zajímal váš názor... ... stalo se mi to asi 2x... Zapnu konzoli tlačítkem na xku, odejdu, vrátím se asi za 2 minuty a xko vyplé...:bash: wtf? Nevím, čím by mohlo být, možná je tam nějáká pojistka, kdyby se náhodou xbox nechtěně zapl, že se samovolně vypne po nějáké době (jak ve windows), nevím no. Ovladače jsem se nedotkl, možná by to mohlo být taky tím... ...anebo mám doma nějákého skřítka :cheesygrin: Tak a teď by mě zajímalo nějáké rozumné vysvětlení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Tým ovladačom to nebude .. to by sa vypol iba ovladač .. Ale možno xko máš zle zapojené vzadu , v zástrčke .. skontroluj si to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Konzole se sama vypne po 6-ti hodinách,což jde ale v nastavení vypnout.Pak se take vypne když přepojuješ monitor přes vga kabel.Je tam pojistka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 to bude asi tim skřitkem taky mi doma čoři věci buze***t :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 to bude asi tim skřitkem taky mi doma čoři věci buze***t :D:D ...jediné rozumné vysvětlení :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 jednoznačně skřítek xD mě zas pořád vypíná lampičku na stole xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 hale nejsem si ted jistej ale nema xko nahodou v nastaveni polozku pro samo vypnuti v dlouhe dobe necinosti ? ale nejsem si jistej nemam tu ted xko abych mrknul urcite projet nastaveni konzole <) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 samá voda........Jestliže zapneš xbox, ale nepřepneš televizi na HDMI, tzn. necháš normální televizní kanál, tak se xko samo vypne. Ono se vlastně ani pořádně nezapne. Ani joypad to nenajde dokud nepřepnu televizi na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 tak teda já když zapnu xbox, tak se mi nevypne, i když k němu připojím cokoliv - asi záleží na implementaci hdmi/vga analog portu v té které televizi. Ale že se ti vypíná po pár minutách tak, jak to popisuješ, rozhodně není normální.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 samá voda........Jestliže zapneš xbox, ale nepřepneš televizi na HDMI, tzn. necháš normální televizní kanál, tak se xko samo vypne. Ono se vlastně ani pořádně nezapne. Ani joypad to nenajde dokud nepřepnu televizi na xbox jn, asi to tak bude, dík za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.