Yamata Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Zdarec tak sem nedávno dostal banána na live a od tý doby kdyz chci koukat na film přez flashku tak to chce update kterej tam samozdrejmě nemam jak dostat :) Nějaká rada ? byl bych vám vděčnej, Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yamata Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Žádná rada ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yamata Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Dokonce mi nejdou instalovat ani hry na hdd :( konkretně cod 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Dokonce mi nejdou instalovat ani hry na hdd :( konkretně cod 6 Pokud mas ban, tak ti na HDD nepujde instalovat ani jedna hra, je to diky banu, resi se to tady uz asi 14 dni v kuse! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Dokonce mi nejdou instalovat ani hry na hdd :( konkretně cod 6 tohle je fakt moc :D... je tu asi tisic temat kde se resi ban a ty sem napises takovou blbost :D... S kodekama nepomuzu znamej ma stejnej problem... ale nevim co s tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Yamata
Zdarec tak sem nedávno dostal banána na live a od tý doby kdyz chci koukat na film přez flashku tak to chce update kterej tam samozdrejmě nemam jak dostat :) Nějaká rada ? byl bych vám vděčnej, Dekuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts