Guest LaYer Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Napadlo mě udělat takovou soutěž o nejbláznivější Crash Soutěžilo by se o credits bo GB na nejakej server Podmínky jen videa mohli byste maximálně poslat 2 videa ..... našel by se někdo kdo by dělal porotu a zasponzoroval to ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 jojo dobrejnapad ted jsem si vzpomel na stRY DOBRY CASY KDY jsem si kupoval abícko a tam byla soutez o mega bouracku ja bych do toho sel btw mohli bysme dat i po netu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Sorry, ale největší crash a pouze screenshot ?! To můžu pořád bourat do zdi a auto bude vypadat stejně ... blbost ... musí to bejt video, jinak to nemá cenu ... ale nechci ti do toho kecat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.