Cassper Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Mám za sebou Borderlands a lehce zkouším Brutal legend a to jsou tedy hry plné skvělých hlášek. A tak mě napadlo, jaká je ta vaše nej. Klidně jich napište víc. Vtipné, smutné, drsné ... Jak je libo. U mě teď z poslední doby to je z Borderlands Claptrap a jeho "look at me, I'm dancing", "I'm leaking, Oh my god I'm leaking", "I can see the code ..." atd. :) ... S tím, že ono "I can see the code" mě napoprvé tak rozesmálo, že jsem málem spadnul ze židle :D Časem přihodím určitě nějaké další, předpokládám že např v GoW2 jich Marcus taky pár hodil, ale teď si nemůžu vzpomenout. Stejně tak i v jiných hrách jich určitě bude dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 nej hláška pro mně je v Gears of war 2 jak jsou v tom červovi a Baird tam říká :jak se sakra od tud dostaneme a Cole:no tak prostě si prořežeme cestu ven z toho hajzla a pak ještě v prince of persia na začátku jak vola na toho osla pak podká eliku a ta muřekne měl bys se svojí přítelkyní zmizet a on přítelkyní, ona není moje přítelkyně je to můj osel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Určitě hlášky ze Saints Row 2 tam jich bylo mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Na PC jsem hrál Gears of War, miluju: "Boom, baby!" xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walsh441 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Španělský hráč Fabregas Talentovaný wejn růný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Španělský hráč FabregasTalentovaný wejn růný :) nj komenty ve fife mě tež někdy dostanou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Brutal legend , Assasin creed 2 Fucking peace of shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Španělský hráč FabregasTalentovaný wejn růný :) A taky třeba "Výtečný střelec Lampard" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 nejsem si jistý a myslím ,že ej tam i Nevypočítatelný drogba nebo Ronaldo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Nechci se nějak extra vměšovat, ale nejlepší hlášky všech dob měl Duke v Duke Nukem 3D. Nezapomenutelné pecky jako: - Shake it baby - Let´s Rock - Rest in pieces - Half man, half animal, all dead - come get some a dalsi u kterych me zahreje u srdce, kdyz je slysim v ruznych filmech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fide7 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Nej hlaska z COD4:Jedna rána spíš jak vrána,dvě tři bomby spíš jak zomby 4-5 lehneš hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 gta iv-shit,holy crap :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 "tady musi byt neco spatne...sem cely od krve ktera neni moje" oni cely geary jsou nadupany hlaskama ;) pak asi Nero v DMC4 "go blow yourself" tedy neco jako jdi se vykouřit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 jak rika SSuk nejlepsi hlasky mel Duke Nukem Your face, your ass. What's difference ? to me tenkrat dostalo pro ty co neumi anglicky: Tvuj xicht, tvoje prdel. Jaky je rozdil ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 kdyby mel nekdo zajem, pristi tyden bych mohl upnout vsechny dukovy hlasky v mp3. neni to nijak extra velky, ale stoji to za to,. lepsi nez vecernicek na dobrou noc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 me se zas libilo ja v GoW2 tam jeden cernej typek (sry nevzpomenu si jmeno) strasne f*ckoval kralovnu z stoho jsem se nemohl rozdejchat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 jj rapoval do locustiho rozhlasu a strasne na ni nadaval :lol: to sem se taky slusne nasmal nebyl to Cole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zrovna me napada Brutal Legend hra je na tom postavena, a co tice gears 2 sceny kdy COLE rapuje do rozhlasu tak kdyz jsem to hral s kamosem po livku tak jsem se malem posrali. COLE mel v tehle hre asi nejlepsi hlasky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 kdyby mel nekdo zajem, pristi tyden bych mohl upnout vsechny dukovy hlasky v mp3. neni to nijak extra velky, ale stoji to za to,. lepsi nez vecernicek na dobrou noc :D Jo tak to udělej a až provedeš up klidně písni PM to si rád stáhnu! Vyzvánění na sms bude fajn:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Mě se moc líbí hlášky v Italštině v Assassins Creed 2, dost výstižné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 kdyby mel nekdo zajem, pristi tyden bych mohl upnout vsechny dukovy hlasky v mp3. neni to nijak extra velky, ale stoji to za to,. lepsi nez vecernicek na dobrou noc :D Taky bych mel zajem8) Kdyztak pak hod odkaz sem, s tematem to souvisi tak co.. Jinak Cole z GoW2: Delta Squad is in your house, bitch! You hear that shit? All you grubby-ass bitches are going down! Like, way down! Dead down! So down you ain't gonna know which way is up! Your asses are gonna be crying to your skank-ass Queen, 'Oh Mommy, don't let the bad man hurt us!' Fuck you! We gonna whoop yo momma's ass! WHOO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Brutal Legend Padne sekera na me, spadne kápě a je tam oslnivá žena. Hrdina se zeptá "to jsem celou dobu zabájel ženský", odpoví ano ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Nechci se nějak extra vměšovat, ale nejlepší hlášky všech dob měl Duke v Duke Nukem 3D. Nezapomenutelné pecky jako:- Shake it baby - Let´s Rock - Rest in pieces - Half man, half animal, all dead - come get some a dalsi u kterych me zahreje u srdce, kdyz je slysim v ruznych filmech Tam se mi hlavně líbilo když si dlouho nic nedělal tak "What are you waiting for ? ... Christmass ??" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 nejlepsi bylo v Gears of war 2 jak ste byli v ty laboratori-Probudili ste samce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 kaa, boom xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.