Nunina Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Má už někdo nainstalovaný ten nejnovější dashboard? Ten jak je v něm facebook, atd. Je konzole po nainstalováni v pohodě (jde instalovatna HDD?)? Někde jsem četl, že po instalaci tohoto dashboardu je možné dostat BAN. Dík za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Má už někdo nainstalovaný ten nejnovější dashboard? Ten jak je v něm facebook, atd. Je konzole po nainstalováni v pohodě (jde instalovatna HDD?)? Někde jsem četl, že po instalaci tohoto dashboardu je možné dostat BAN. Dík za odpovědi! ty jsi se tu teď objevil zřejmě po dlouhé době, že ? :) banány tady má 80% uživatelů, ms detekuje fw v mechanice, přečti si tu o tom, je tady toho mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 OK, takže když tu jsi tak "často a máš o všem přehled", tak mi napiš, který posdlední update dashboardu si mám instalovat, abych nedostal BAN, díky! :-) Samozřejmě jsem pro něj nechtěl jít na LIVE, to samozřejmě vím, že bych ban dostal. Jen mě zajímá, jestli už má někdo zkušenost s tím novým dashboardem. Je to pro kámoše, on chce hrát novýho Assassina2 a nejde mu to kvůli dashboardu, jeho xko ještě nikdy nebylo na LIVE a má FW 1.6. Ten dashboard, co je tady 8955: http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm je bezpečnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 OK, takže když tu jsi tak "často a máš o všem přehled", tak mi napiš, který posdlední update dashboardu si mám instalovat, abych nedostal BAN, díky! :-)Samozřejmě jsem pro něj nechtěl jít na LIVE, to samozřejmě vím, že bych ban dostal. Jen mě zajímá, jestli už má někdo zkušenost s tím novým dashboardem. Je to pro kámoše, on chce hrát novýho Assassina2 a nejde mu to kvůli dashboardu, jeho xko ještě nikdy nebylo na LIVE a má FW 1.6. Ten dashboard, co je tady 8955: je bezpečnej? Tak ať si kámoš aktualizuje dashboard offline .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Tak ať si kámoš aktualizuje dashboard offline .... Ved to je offline :D Stiahnes do PC a das na USB kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ban nema imho s dashboardem nic spolecnyho..je jedno jakou mas verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nunina
Má už někdo nainstalovaný ten nejnovější dashboard? Ten jak je v něm facebook, atd. Je konzole po nainstalováni v pohodě (jde instalovatna HDD?)? Někde jsem četl, že po instalaci tohoto dashboardu je možné dostat BAN. Dík za odpovědi!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.