Belomin Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2009 Dlouho sem pouzival nimbuzz a tedko sem ho zapl a proste mi neslo se lognout, tak sem ho smazal a nainstaloval znova, a ona uz je to naka jina verze ktera mi po spusteni icq spadne...skousel sem uz 3x reinstall(chyba bude asi v mym OS-mam 2.21) tak sem se chtel zeptat na jinou APP kde by slo icq/posilani fotek prez icq, popr FB,... dik za pomoc ;) Citovat
Fistah Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2009 Zkus IM+ .Ja mam IM+ plnou a ten jede v poho.Ae bohuzel tedka kazda uz je od FW 3.0.Takze musis sosnout starsi verzi a ta muze padat a nemusi jit posilat.Proto doporucuju stahni si tam FW 3.2.1 a IM+ si stahni je daleko lepsi nez Nimbuzz Citovat
xxxpower2 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 No mne IM+Lite zral baterku asi o 70% viac a IM+ cracknuty po pripojeni k iTunes odisiel do vacsnych lovist. Najlepsie je Beejive with IM+ ale ten stoji 9€ Citovat
Fistah Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Beejive je taky dobrej.Ja mam IM+ cracknuty :D Lite jsem nikdy nemel tak nemuzu posoudit. Citovat
Belomin Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2009 ja docasne pouzivam Fring, ale neda se prez to posilat obrazky cos mi dost chybi, nevite nahodou odpoved na www.appulo.us?? Citovat
Galaxy Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2009 koukni treba sem: http://www.facebook.com/pages/ZLWO/173976170869?v=wall .. tam to pridavaji normalne lidi...:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.