sONNYFX Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Dobrý den chci se zeptat,jestli má BAN nějaký vliv na přehrávání neorig.filmu DVD mám flash 1.61 a zkoušel sem dát dvd film do xboxe a jenom se ukázal obrázek , xbox 360 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 myslim si, ze skoro urcite ne, ze bude chyba nekde u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Urcite ti musi jit protoze filmy nemaj ochranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mám ban i filmy na dvd mi jdou (teda zkoušel jsem jenom orig. ale to by mělo být jedno)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zkousel jsem jak divx tak i origo a vse ok.....a to mam banana, takze zkus jeste nejit lepsi update divx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sONNYFX Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Děkuju všem už to funguje,moje chyba :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sONNYFX
Dobrý den chci se zeptat,jestli má BAN nějaký vliv na přehrávání neorig.filmu DVD
mám flash 1.61 a zkoušel sem dát dvd film do xboxe a jenom se ukázal obrázek , xbox 360
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.