Salazar Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Omg ..... stáhnul jsem si AC2 z xbox360iso.com , AC2 má wawe 4 tak jsem přepatchoval na wawe 3 vypálil na DVD a ono ho*o v xbox to bral jako DVD ..... tak jsem si stáhnul mulleter a tam mi to píše - video is broken ...... co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Tak to nwm me to frci v pohode... Palil jsem pres CloneCD :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Tak to nwm me to frci v pohode... Palil jsem pres CloneCD :psp: já taky pálil přes CloneCD .. fakt už jsem takhle pod*lal 2 DVD :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 NE normálně CoD6 hraju a ta má wawe 3 už jsem na to asi přišel mě totiž nejde patchnout na wawe 3 dělam to podle návodu ae prostě to nejede má někdo nějakej jinej návod než přes abgx360 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zkus Active.iso me to pres to frci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zkus Active.iso me to pres to frci..... Jak je velký ten .iso soubor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 maly, ale musi to byt paleny na DVD-DL+R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Omg ..... stáhnul jsem si AC2 z xbox360iso.com , AC2 má wawe 4 tak jsem přepatchoval na wawe 3 vypálil na DVD a ono ho*o v xbox to bral jako DVD ..... tak jsem si stáhnul mulleter a tam mi to píše - video is broken ...... co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.