PineKone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Koupil jsem si MW2 hardened edition, a v tom je kod na COD 1. ale kdyz ten kod napisu do Marketplace tak mi to napise 'Not Avadiable in your location' co mam delat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 zaloz US ucet a dej to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PineKone Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ja uz mam UK ucet a hru jsem koupil v cesku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Je to divny jak mam taky UK ucet, kod jsem si koupil zvlast od kluka kterej ho kupoval v CR a stahl jsem v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PineKone Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Pudu to asi reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 zalozil jsi ten US ucet? vetsina Hardened edici jsou US verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Podpora xboxlive v CR oficialne neni , takze klidne to bez reklamovat a rekni jim ze jsi nelegalne pripojen na live :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.