shadow.wizard Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 Takze zatial som uploadol GAMEBOOT potom si vyber aky GAMEBOOT chces premenuj ho na gameboot.pmf a skopiruj do ROOT spust PSPSET a daj CHANGE GAMEBOOT tu su nejake. http://rapidshare.de/files/22452631/Game_Boot.zip.html Potom vam uploadnem fonty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 šikula :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 Jo o, paráda. Kde ty Gamebooty hledáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 Zohnat je ich velmi tazko takze len po spanielskych alebo francuzkych strankach popripade po chinskych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 Me to nejde pres tenb rapid stahnout.....nemdal bys to na megaupload?THXh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 na co to je dobree ten PSP set ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Ako ze neide???Sak daj dole FREE potom pockaj 20 sekund tam napis to heslo a daj Download form ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Me to proste nespusti.....i kdyz cekam pul dne :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Tak uz jsem to stahnul.....v praci mi to spusti ale doma ne....snad to v PSP nejak rozbeham.....diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 http://files.filefront.com/Game_Bootsrar/;5128921;;/fileinfo.html tady je jich ještě víc těch pmf. Staženo z torrentu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 http://files.filefront.com/Game_Bootsrar/;5128921;;/fileinfo.html tady je jich ještě víc těch pmf. Staženo z torrentu Diki velmi pekne.Skusim zatial mam nastavene Prince of Persia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Jo o.Je to paráda. Je tam toho spousta. To mám na prácičku na celej den :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Jo o.Je to paráda. Je tam toho spousta. To mám na prácičku na celej den :lol:Potom daj vediet ktore sa oplati nainstalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Mám typ - vyplatí se prošmejdit hry , kde se nachází spousty videí s příponou PMF, jedná se většinou o krátké ukázky, nebo reklamní loga malých velikostí. Já osobně jsem si z Fifa Street 2 vytáhl znělku EA Sport Big a je skvělá. Mrkněte na ní dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Jo o.Je to paráda. Je tam toho spousta. To mám na prácičku na celej den :lol:Potom daj vediet ktore sa oplati nainstalovat. Určitě daám vědět. Těď sem tu čet výborný příspěvek od Holik666, tak to budu taky zkoušet. Jsem na to zvědavej. No jestli to bude fachčit, tak to bude naprosto úžasná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Jo o.Je to paráda. Je tam toho spousta. To mám na prácičku na celej den :lol:Potom daj vediet ktore sa oplati nainstalovat. Určitě daám vědět. Těď sem tu čet výborný příspěvek od Holik666, tak to budu taky zkoušet. Jsem na to zvědavej. No jestli to bude fachčit, tak to bude naprosto úžasná věc. Jen se neboj je to zaručený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Prosim kam to mam nakopirovat presne.....? Ja mam v PSP tyto adresare: 1.ISO 2.ISOMISC 3.ISOSPLIT 4.MP_ROOT (sem jsem to nakopiroval, davam sem i videa ale nenaslo mi to) 5.MPHGameLoader 6.PSP (zde jsou dalsi poadresare, ale to vsichni vime) 7.UMDEMULATOR 8.x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Daj to iba do ROOT cize do hlavnej zlozky.Daj tam ten subor gameboot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Kamo to jsem zkousel to dat do MP_ROOT a napise mi to ze to nenaloezlo....a kdyz jsem si vytvoril v PSP jen ROOT tak mi to taky nenaslo.....uz nevim jak dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Presne mi to napise FILE NOT EXIST.......jinak ja mam jeste v tom adresari MP_ROOT podadresar 100MNV01 a sem davam filmy a normalne mi to jde ale kdyz tam nakopcim to gameboot tak mi to napise FILE NOT EXIST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Musis mat PSPSET daj zlozky PSPSET a PSPSET% do PSP/GAME/ Potom prepis tvoj gameboot na gameboot.pmf a daj do ROOT ne MP_ROOT. Zapni PSPSET a tam daj change gameboot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Ja v PSP jen ROOT nemam mam tam jen tyhle adresare...... 1.ISO 2.ISOMISC 3.ISOSPLIT 4.MP_ROOT (sem jsem to nakopiroval, davam sem i videa ale nenaslo mi to) 5.MPHGameLoader 6.PSP (zde jsou dalsi poadresare, ale to vsichni vime) 7.UMDEMULATOR 8.x A kdyz jsem si tam ted udelal adresar ROOT a dal to tam jak presne popisujes tak mi to napise to same...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Hele, obě ty složky PSPSET a PSPSET% nakopči do PSP/GAME. Potom si vybereš nějakej gameboot a nakopíruješ ho na kořen karty nikam jinam a musíš to pojmenovat na gameboot.pmf. Pokud se to bude jmenovat jinak, tak ti to nepřepíše. Pak už jen pustíš PSPset a vyměníš si gameboot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Ja sem fakt magor ja to predtim nechapal myslel jsem ze to musim mit v adresari kterej se jmenuje ROOT ted uz mi to jde....diky moc za snahu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Ja sem fakt magor ja to predtim nechapal myslel jsem ze to musim mit v adresari kterej se jmenuje ROOT ted uz mi to jde....diky moc za snahu..... V pohodě, žádnej stresík :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts