Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Po zapojení do TV nenaběhne interface

Douxis

Otázka

Zdravím všechny a přicházím si pro radu či řešení (: ..

Včera jsem domů přivezl PS3, starší, neslimovou verzi.

Po zapnutí a zapojení do TV zahraje jakási znělka a naběhne "Sony Computer Entertainment" či co a tím jsem skončil, dál už se tam jen elegantně vlní světlá vlna na oranžovým pozadí a ani s tím nehnu, není tam žádná nabídka, žádný vytvoření účtu, nic. Ovladač jsem všemožně promačkal, vůbec to nereaguje. Jsem docela zoufalej, budu rád za brzkou reakci od vás zkušenějších (: ..

Děkuje a zdraví Douxis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravím všechny a přicházím si pro radu či řešení (: ..

Včera jsem domů přivezl PS3, starší, neslimovou verzi.

Po zapnutí a zapojení do TV zahraje jakási znělka a naběhne "Sony Computer Entertainment" či co a tím jsem skončil, dál už se tam jen elegantně vlní světlá vlna na oranžovým pozadí a ani s tím nehnu, není tam žádná nabídka, žádný vytvoření účtu, nic. Ovladač jsem všemožně promačkal, vůbec to nereaguje. Jsem docela zoufalej, budu rád za brzkou reakci od vás zkušenějších (: ..

Děkuje a zdraví Douxis

že by nějakej rozbitej kousek, odkud to máš ? ty jsi to zkoušel až doma ? nebo to předtím fungovalo ??? jakým kabelem máš propojeno ? jaké máš nastaveno rozlišení ?

Odkaz ke komentáři

• 0
že by nějakej rozbitej kousek, odkud to máš ? ty jsi to zkoušel až doma ? nebo to předtím fungovalo ??? jakým kabelem máš propojeno ? jaké máš nastaveno rozlišení ?

Včera jsme ho přivezli z dražby. Byl k tomu zabalenej scart. Propojoval jsem to i skrze HDMI, ale přes HDMI to nejde vůbec. Přes scart jde obraz a zvuk bez problémů. Mám to zapojený na 720p TV, zkoušel jsem to i na jiné 720p TV, ten samej problém. V mechanice byl Assassin's Creed, když ho tam vložím tak v pravo nahoře naběhne animačka rotujícího disku či co to je, ale to je spolu s oranžovou vlnkou tak vše co jsem z toho vytřískal (: . Ještě jsem zkoušel podržet tlačítko vypínaní a zapínání, ale to jen 3x pípne a tím to hasne. Na netu jsem před chvílí četl, že pár lidí mělo stejnej problém a někdo tam hlásal že je původcem rozlišení ..(btw, Když jsem to kupoval tak jsem samozřejmě počítal s tím, že kupuju možná odepsanej kousek, ale bylo to takřka za pakatel (: )

Odkaz ke komentáři

• 0
Včera jsme ho přivezli z dražby. Byl k tomu zabalenej scart. Propojoval jsem to i skrze HDMI, ale přes HDMI to nejde vůbec. Přes scart jde obraz a zvuk bez problémů. Mám to zapojený na 720p TV, zkoušel jsem to i na jiné 720p TV, ten samej problém. V mechanice byl Assassin's Creed, když ho tam vložím tak v pravo nahoře naběhne animačka rotujícího disku či co to je, ale to je spolu s oranžovou vlnkou tak vše co jsem z toho vytřískal (: . Ještě jsem zkoušel podržet tlačítko vypínaní a zapínání, ale to jen 3x pípne a tím to hasne. Na netu jsem před chvílí četl, že pár lidí mělo stejnej problém a někdo tam hlásal že je původcem rozlišení ..(btw, Když jsem to kupoval tak jsem samozřejmě počítal s tím, že kupuju možná odepsanej kousek, ale bylo to takřka za pakatel (: )

takže jestli jsem to pochopil správně, když to zapojíš přes SCART, tak ti to funguje, tak jak má ? ano ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Fungovalo tak, jak jsem psal. Zazní znělka s nápisem "Sony Entertainment Computers" a skočí tam hezký animovaný pozadí s vlnkou, který tam je furt, ale bez menu. Ale před chvílí jsem se dočetl, že když se při zapínání tlačítko podrží, tak se to zapne s tím, že se změní nastavení rozlišení. Po tom co jsem to prokonal mi to nejde vůbec, není obraz ani zvuk. Ale při vložení disku se tam stále objevuje animačka rotujícího disku.

Odkaz ke komentáři

• 0

zapoj do televize scart a HDMI spust to na scart a přenastav to v tom

dej Display settings a pak Video output settings a tam zvol HDMI a myslím že to poběží(možná ten před tebou to měl na scart a ne na HDMI tak to přenastav a uvidíš taky sem měl tuten problém a tuto mi pomohlo ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu