perrek Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 zdravicko prosimvas preinstaloval jsem widle,stahnul a nainstaloval si CoD 4.Tak ze ho budu hrat po netu...pred reinstalem widli mi sel po netu v pohodicce, ale tedkanc po reinstallu kdyz se chci pripojit k serveru tak mi to normalne najede a kdyz jsem na obrazovce kde si vybiram tym, tak popojedu myskou a vyhodi me to s hlaskou "server disconnected".Nevite nekdo co s tim?zkousel jsem i jinej crack ale bez uspechu.Za kazdou radu ktera mi pomuze budete odmeneni.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 zapni/vypni punkbuster :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 mas aktualizovanej punk buster ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Operating System Windows |Version 3.4 |Download For All Windows Games OK -> Check for updates -> Hotovo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 skus jinej server :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 skus jinej server :D dela to vsude....jsem z toho nestastnej :( :lol: VYRESENO LOCK PROSIMMMM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.