perrek Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2009 zdravicko prosimvas preinstaloval jsem widle,stahnul a nainstaloval si CoD 4.Tak ze ho budu hrat po netu...pred reinstalem widli mi sel po netu v pohodicce, ale tedkanc po reinstallu kdyz se chci pripojit k serveru tak mi to normalne najede a kdyz jsem na obrazovce kde si vybiram tym, tak popojedu myskou a vyhodi me to s hlaskou "server disconnected".Nevite nekdo co s tim?zkousel jsem i jinej crack ale bez uspechu.Za kazdou radu ktera mi pomuze budete odmeneni.Diky Citovat
kuba741 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2009 zapni/vypni punkbuster :D Citovat
suchac500 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2009 mas aktualizovanej punk buster ? Citovat
espézetka Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2009 http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Operating System Windows |Version 3.4 |Download For All Windows Games OK -> Check for updates -> Hotovo ... Citovat
perrek Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2009 skus jinej server :D dela to vsude....jsem z toho nestastnej :( :lol: VYRESENO LOCK PROSIMMMM Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.