Sairus Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Dneska ráno jsem se zbudil v 8:00 bolela mně hlava a v krku. Šel jsem se dívat na telku do 9:15. Pořád mně všechno bolelo. V 9:30 jsem šel k PC a po asi 7 min mně přestalo všechno bolet v krku v pohodě hlava mi netřeští. To je asi důkaz že jsem závislý na PC ne ? :hurted: Ale říkám všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Dneska ráno jsem se zbudil v 8:00 bolela mně hlava a v krku. Šel jsem se dívat na telku do 9:15. Pořád mně všechno bolelo. V 9:30 jsem šel k PC a po asi 7 min mně přestalo všechno bolet v krku v pohodě hlava mi netřeští. To je asi důkaz že jsem závislý na PC ne ? :hurted: Ale říkám všechno v pohodě. když ti to tak funguje, tak to máš good :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 lol :D omg :D tjn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 nwm co to bylo ale jsem rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 tj borec :D:D:D:D:D:D toto už není normální :D za chvilku zde budou topici, že mě PC zastavil sra*čku a nebo naopak , zbavil mě zácpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 lol dmnce... co hrajes ze ses na tom tak zavislej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 nwm jestli to bylo primo PC-kem ale dal jsem si před tím čaj možná to nwm ale jak píšu anhoře vše good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 nejsme ani zavislej nic moc nehraju sem tam CS nebo Torchlight nebo pres Game Park COD 4 MW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 hm zajímavé jinak pokud máte nějaký problémy tak na motorku on ten adrenalin dělá divy a to jak se to klepe to dělá taky svý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 mám horečku sedim u compu od rána a vůbec mi to nepomáha:lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 To je deb** :D Zabte ho! Diky za pobaveni hned po ranu ^^ Jen cose probudim s teplotou 39,5 me nekdo totalne roseka :D Dik za zasmani az budu mit kredity poslu tije :D :D :D :D Jo a jeste abych nezapomel PS: NEFETUJ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 klidne neverte ja vam to nevnucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejk666 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 hm zajímavé jinak pokud máte nějaký problémy tak na motorku on ten adrenalin dělá divy a to jak se to klepe to dělá taky svý ... mě taky vždycky pomohla spíš motorka než PC 8):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Když už tady řešíte mě pomohl dycky Rum, Fernet nebo Pívo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 to je správný, přesně tak to mám taky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 paneboze tj snad jasny ze symptomy chripky jsou rano nejsilnejsi.... no a pak to prestalo nahodou u pc boze lvl demence nema hranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 hmmm, dobra nahoda, doufam ze si nemyslite ze mel abtinencni priznaky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Léčí čas a doktoři. Počítač ti možná jen vlezl do hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 vy jste blazni nepochopite srandu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 vy jste blazni nepochopite srandu lol to nebylo srandovní ale hloupý :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 bud ticho (nechci byt sprosty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Já se Sairusem souhlasím :D Celý den jsem byl psichicky na dně,chtěl jsem spáchat kvůli své demenci sebevraždu. Ale přišel jsem na cf a zjístil,že zdaleka nejsem sám.Hned jsem byl vyléčen :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.