Sada23 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Zdravím. Mám LCD monitor BenQ E2200HDA, ale nějak mi tam nefungují repráčky ani boční výstup. De nějak udělat, aby mi šel na xboxu zvuk?? Děkuji moc.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 HDA verze jsou ty co mají jenom D-SUB,přes ten zvuk nejde. Má ten monitor vstup na 2cinche nebo třeba na jack?(nemyslím ten jack co je tam jako výstup na sluchátka) Edit: tak jsem se díval a ten monitor má audio in, musíš vzít ty dva cinche (co vedou z vga-hd kabelu Xka)a nasadit na ně redukci 2cinch-3,5jack a ten pak zapojit do audio in. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Dík moc a nemohl by jsi najít nějaké odkazy?? Takže to pak normálně zapojím do toho vstupu na sluchátka a z ceho mi pak pujde zvuk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 refresh8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Dík moc a nemohl by jsi najít nějaké odkazy?? Takže to pak normálně zapojím do toho vstupu na sluchátka a z ceho mi pak pujde zvuk?? Tady mas tu redukci http://www.alza.cz/redukce-audio-3-5mm-d65966.htm Ja tuhle redukci mel u xka, tak mozna ji mas taky a ani o tom nevis:) Jinak zvuk ti pujde z monitoru kdyz to zapojis do monitortu, t je prece jasny:), ale podle me zvuk nebude nic moc, pokud mas kvalitni repraky, zapoj to do repraku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Dík moc8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sada23
Zdravím.
Mám LCD monitor BenQ E2200HDA, ale nějak mi tam nefungují repráčky ani boční výstup. De nějak udělat, aby mi šel na xboxu zvuk?? Děkuji moc.8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.