macik1996 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ahoj vsichni prosim vas potreboval bych poradit.Sathl jsem hru dirt 2 o velikosti 7.4gb iso vypalil jsem to na dvd 8gb a nechce mi to nacist xbox.Muzete mi prosim poradit,kde delam chybu a jestli to jde zmensit na dvd 4.7gb dekuji moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ahoj vsichni prosim vas potreboval bych poradit.Sathl jsem hru dirt 2 o velikosti 7.4gb iso vypalil jsem to na dvd 8gb a nechce mi to nacist xbox.Muzete mi prosim poradit,kde delam chybu a jestli to jde zmensit na dvd 4.7gbdekuji moc za radu cože ? jak zmenšit ??? jakou rychlostí jsi to vypaloval a na jaké média ? vypaloval jsi to podle návodu ? přes jaký program ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macik1996 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 cože ? jak zmenšit ??? jakou rychlostí jsi to vypaloval a na jaké média ? vypaloval jsi to podle návodu ? přes jaký program ? ted zjistuji,ze potrebuji nejaky program pod nazvem xdvdmulleter je to tak a prosim te kde bych ho nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Prosimte , projed si nejdriv trosku forum a vse se dozvis , napr. zacni v sekci tutorialy , a topik pro zacatecniky . Pak jak vypalovat , atd. Pokud necemu nebudes rozumet pak , tak se zeptej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Jak vypálit hru na DVD DL http://console-forum.net/showthread.php?t=58653 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macik1996 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Prosimte , projed si nejdriv trosku forum a vse se dozvis , napr. zacni v sekci tutorialy , a topik pro zacatecniky . Pak jak vypalovat , atd. Pokud necemu nebudes rozumet pak , tak se zeptej... stakhl jsem hru a mam pouze iso,ale tady pisou,ze musim mit img soubor a toho prosim te dosahnu jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
macik1996
Ahoj vsichni prosim vas potreboval bych poradit.Sathl jsem hru dirt 2 o velikosti 7.4gb iso vypalil jsem to na dvd 8gb a nechce mi to nacist xbox.Muzete mi prosim poradit,kde delam chybu a jestli to jde zmensit na dvd 4.7gb
dekuji moc za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.