exist Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 chci se zeptat facha vam tahle hra Syphon Filter Dark Mirror na fw 3,40 OE-A ?? me se spusti menu a kdyz dam napr carrer mode, tak se mi psp vypne. Nabehne pouze menu, nic vic nejde... Muze bejt chyba na ISU, nebo na FW?? thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 chci se zeptat facha vam tahle hra Syphon Filter Dark Mirror na fw 3,40 OE-A ?? me se spusti menu a kdyz dam napr carrer mode, tak se mi psp vypne. Nabehne pouze menu, nic vic nejde... Muze bejt chyba na ISU, nebo na FW?? thxKolko ma tvoje ISO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Kolko ma tvoje ISO? mam to v cso a ma 236 mb, stahnul ses to z odkazu tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 to bude asi nejakej hodne rizlej rip full hra ma mnohem vic,zkus jiny iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 to se mi stalo u SOCOMA stacilo neco přehodit v RECROVERY menu..a bylo to hotovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yankee Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 taku velku gamesu mam aj ja a v poho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 já mám verzi z rapidshare je nám fuk a na 3.40 jsem ji dneska bez problémů dohrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 já mám verzi z rapidshare je nám fuk a na 3.40 jsem ji dneska bez problémů dohrál Ja ji dohral na 3.10 OE-A´ - taky bez problemu (tu verzi) ;) --------------- 2000 :!: 0-8 :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 co si upravoval v tom rec. menu psosimte?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 nemas treba zapnuty no-umd? i kdyz to by asi nenaskocila hra...no zkus se mrknout a kdyztak to dej na disabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 nejede :( tak nic.. zkusim jiny iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kures Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 moja ma 228 a mam 3.40 ide v pohode urcite chybne iso pohladaj na mininove je ich plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 moja ma 228 a mam 3.40 ide v pohode urcite chybne iso pohladaj na mininove je ich plno oukej mrknu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 oukej mrknu tam koukám že máš 2gb,to si můžeš rovnou stáhnout tu verzi odsud,je dobře riplá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já mám 3.03 OE-C a ta hra mi jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
exist
chci se zeptat facha vam tahle hra Syphon Filter Dark Mirror na fw 3,40 OE-A ?? me se spusti menu a kdyz dam napr carrer mode, tak se mi psp vypne. Nabehne pouze menu, nic vic nejde... Muze bejt chyba na ISU, nebo na FW?? thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts