Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Písmo

Drums

Otázka

Zdravím, mám takový menší problém s písmem..... Byl jsem na netu a najednou jsem měl místo písmen jen čáry, tak jsem resetnul PC. Dostal jsem se na plochu, písmo bylo v pořádku, už jsem ho viděl, ale je o hodně tučnější než předtím..... na netu mám taky úplně jiný styl písma a dosti mě to se*e... Když najedu do vlastností tak mám nastavenou Tahomu velikost 8 bez toho abych měl zatrhlé tučně... Zkoušel jsem hodně stylů, ale žádné zatím není takové, jako před restartem PC. Zmenšení jsem zkoušel, ale to je zase až moc malé. Nevíte někdo jak nastavit klasické písmo Windowsu, jaké jste měli při úplně prvním spuštěním, nebo ho máte dodnes? Dost by mi to pomohlo, takže díky za každou radu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Neinstaloval, ale odstranoval a jinak pouzivam NOD 32 a prave projizdim PC 75% a nic, zkousel jsem Ccleaner a TuneUp, ale zatim bez zmen, mate jeste nejaky jiny program, ktery bych mel zkusit? Jinak to odstranovani jsem delal TuneUpem, takze jestli by to nemohlo byt tim, ale pochybuju mam ho delsi dobu a nic takoveho se mi nestalo

Odkaz ke komentáři

• 0
Jde o to, že sis nějakou náhodou smazal ten font - zkontroluj, jestli máš ve fontech všechny fonty (asi ti tam chybí normální Arial), proto Windows začnou používat jinej font.
A neviš náhodou kde ho stáhnout, popř. nemůžeš ho uploadnout, byl bych moc vděčný:bash:

Jinak když projedu PC programem Ad-Aware, tak po restartu mám písmo vpohodě, ale vzhled jiný, nejde to moc popsat, např. obrázek plochy mi zmizí a mám tam jen prázdné, klasicky modré pozadí nebo se mi vynuluje domovská stránka, ale písmo je vpořádku, když ale najedu do vlastnosti vzhled a dám OK tak se mi vše vrátí do původního stavu....

Edit: Vyřešeno, můžete LOCK

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu