parecek Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Zdravím pořád mi není jasný jak je to s těma hrama 1.když si stáhnu teď novou assassins creed 2 tak ju musím nějak patchnout nebo si sehnat ten aktivační disk abych ju spustil? 2.musím něco takovýho dělat i u starších her? 3.myslíte, že mám s flashem radši počkat na novej FW co má někdy teď vyjít? Předem dík, jak sem to tady všechno pročítal tak sem z toho už blbej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 1. pokud mas 1.51 hitachi tak ne pokud mas 1.6 tak activate iso pokud ne tak patch 2. ne 3.ban dostanes podle me tak jako tak ale rozhodne je lepsi pockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Tady je program , otevres v nem iso a ukaze ti co ma za wawe http://console-forum.net/showthread.php?t=72247 Pak ho muzes prevest do takoveho co potrebujes . Pro jaky fw je hra vhodna ti ukaze i abgx360 , navodu a infa o tom je tu azaz . lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
parecek
Zdravím pořád mi není jasný jak je to s těma hrama
1.když si stáhnu teď novou assassins creed 2 tak ju musím nějak patchnout nebo si sehnat ten aktivační disk abych ju spustil?
2.musím něco takovýho dělat i u starších her?
3.myslíte, že mám s flashem radši počkat na novej FW co má někdy teď vyjít?
Předem dík, jak sem to tady všechno pročítal tak sem z toho už blbej :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts