R3jpy Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Viděl jsem hodně módů...Kde byla z PSP vyndána UMF mechanika a vložen disk.Má s tím někdo zkušenosti..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 no nemam ale podle me spatny napad HDD zere hodne energie...a je to zbytecny kdyz se da dosahnout velikosti 32gb pomoci karet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Taran Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 A nejaky externi zdroj by tam treba nesel nacpat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kdyz si najdes spravnou baterku ve spravne velikosti tak to tam klidne pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 nebohly byste mi někde najít jakej hdd koupit a jak ho tam narvat jako jak to zapojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Nejlepší by byl asi HDD z iPodů... acidmods.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mironfs Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 taran skus to to bol moj sen vzdy to skusit, ked dojde psp tak to asi spravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skwigle Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 HDD je take s rucickou ne? skor flash pamat ale zide sa hlavne u vsetkeho len nie Go lebo na internete to stahuje obrazky na stranach a tak a casto treba mazat tych 32/64 MB pamate :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R3jpy
Viděl jsem hodně módů...Kde byla z PSP vyndána UMF mechanika a vložen disk.Má s tím někdo zkušenosti..?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts