Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Obejití Megauploadu

Hurtak

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

čau , mám stažený program RapGet , jenže stejně přes něj musim čekat ( vložím tam třeba link z megauploadu dám start a jede to ,ale když chci hned potom prvnímstaženým souboru (( hře )) stahovat další , tak to nejede a jen to dělá chyby , rozjede se to až po vypršení toho limitu ,to je tech 7 hodin , nebo tak nějak ) nevi někdo co stím??? mám rapget 1.35

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Někde sem to tady už psal...

pokud máte Operu, (pokud ne, stáhněte si jí) stačí si otevřít opera config, a to tak, že:

1. do adresního řádku napište "opera:config#ISP|Id" (bez uvozovek)

2. uvidíte otevřenou nabídku s titulem ISP, do okýnka pod ním vložte "MEGAUPLOAD 1.0" (pro změnu taky bez uvozovek)

3. klikněte na Save/Uložit (dle jazykové verze), restartujte Operu

4. vesele sosejte

podle tohohle návodu to zvládne každá lama

Odkaz ke komentáři

• 0

hele tak jsem to zkoušel s tou operou ( verze 6.06 ) do adresního řádku jsem napsal jen "config#ISP|Id" samozdřejmě bez uvozovek to tvoje " opera:config#ISP|Id" me to psalo invalid adress ale to je jedno ukázalo se tam to ISP ( internet services provider pod tím ješte Welcome to config.com a pod tím asi 2 stránky textu a nejaký obrázky nebo co ) ale žádný další okýnko ne...........tak se ptám kam mám vložit to

"MEGAUPLOAD 1.0" ???? díky za odpověď

jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje.........

Odkaz ke komentáři

• 0

hele tak jsem to zkoušel s tou operou ( verze 6.06 ) do adresního řádku jsem napsal jen "config#ISP|Id" samozdřejmě bez uvozovek to tvoje " opera:config#ISP|Id" me to psalo invalid adress ale to je jedno ukázalo se tam to ISP ( internet services provider pod tím ješte Welcome to config.com a pod tím asi 2 stránky textu a nejaký obrázky nebo co ) ale žádný další okýnko ne...........tak se ptám kam mám vložit to

jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje.........nedělám něco špatně??? porddí mi někdo??

Odkaz ke komentáři

• 0

jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje.........nedělám něco špatně??? porddí mi někdo??

po nainstalování pluginu ho musíš zapnout ... nastroje -> Megaupload3 -> Enabled :bash:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu