Hurtak Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Dá se nějak obejít MU, když už mám přetáhlej limit? btw:omlouvám se jestli tady tohle už téma je, al hledal jsem a nenašel. Předem dík za všechny odpovědi. A tím se to teda dá obejít jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 stáhni si na http://rapget.com/en/download.html prográmek na stahování a stahuj přes něj (v nastavení programu je i čeština) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hejtmi Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 čau , mám stažený program RapGet , jenže stejně přes něj musim čekat ( vložím tam třeba link z megauploadu dám start a jede to ,ale když chci hned potom prvnímstaženým souboru (( hře )) stahovat další , tak to nejede a jen to dělá chyby , rozjede se to až po vypršení toho limitu ,to je tech 7 hodin , nebo tak nějak ) nevi někdo co stím??? mám rapget 1.35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ani mne to nejde s rapgetom okaslat ... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 FF plugin -> Megaupload S.X.3.2 .... jede v pohodě:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot1 Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Někde sem to tady už psal... pokud máte Operu, (pokud ne, stáhněte si jí) stačí si otevřít opera config, a to tak, že: 1. do adresního řádku napište "opera:config#ISP|Id" (bez uvozovek) 2. uvidíte otevřenou nabídku s titulem ISP, do okýnka pod ním vložte "MEGAUPLOAD 1.0" (pro změnu taky bez uvozovek) 3. klikněte na Save/Uložit (dle jazykové verze), restartujte Operu 4. vesele sosejte podle tohohle návodu to zvládne každá lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ked budem mat cas skusim ten Megaupload SX, zatial som ho iba nainstaloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hejtmi Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 hele tak jsem to zkoušel s tou operou ( verze 6.06 ) do adresního řádku jsem napsal jen "config#ISP|Id" samozdřejmě bez uvozovek to tvoje " opera:config#ISP|Id" me to psalo invalid adress ale to je jedno ukázalo se tam to ISP ( internet services provider pod tím ješte Welcome to config.com a pod tím asi 2 stránky textu a nejaký obrázky nebo co ) ale žádný další okýnko ne...........tak se ptám kam mám vložit to "MEGAUPLOAD 1.0" ???? díky za odpověď jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 FF plugin -> Megaupload S.X.3.2 .... jede v pohodě:bash: dík, jede suprově + points Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 dík, jede suprově+ points není zač a díky za body :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 mne to tiez nejde na okaslanie MU :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 nekde tu bylo psany ze na megac funguje i ff plugin Web developer, jeste sem to nezkousel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 spis by to chtelo obejit ten limit v stahnutych MB .... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hejtmi Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 hele tak jsem to zkoušel s tou operou ( verze 6.06 ) do adresního řádku jsem napsal jen "config#ISP|Id" samozdřejmě bez uvozovek to tvoje " opera:config#ISP|Id" me to psalo invalid adress ale to je jedno ukázalo se tam to ISP ( internet services provider pod tím ješte Welcome to config.com a pod tím asi 2 stránky textu a nejaký obrázky nebo co ) ale žádný další okýnko ne...........tak se ptám kam mám vložit to "MEGAUPLOAD 1.0" ???? díky za odpověď jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje.........nedělám něco špatně??? porddí mi někdo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 hele tak jsem to zkoušel s tou operou ( verze 6.06 ) do adresního řádku jsem napsal jen "config#ISP|Id" samozdřejmě bez uvozovek to tvoje " opera:config#ISP|Id" me to psalo invalid adress ale to je jedno ukázalo se tam to ISP ( internet services provider pod tím ješte Welcome to config.com a pod tím asi 2 stránky textu a nejaký obrázky nebo co ) ale žádný další okýnko ne...........tak se ptám kam mám vložit to"MEGAUPLOAD 1.0" ???? díky za odpověď jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje.........nedělám něco špatně??? porddí mi někdo?? po nainstalování pluginu ho musíš zapnout ... nastroje -> Megaupload3 -> Enabled :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 zda sa ze GetLink 7 uz nefakci o_O aspon teda mne nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hurtak
Dá se nějak obejít MU, když už mám přetáhlej limit?
btw:omlouvám se jestli tady tohle už téma je, al hledal jsem a nenašel.
Předem dík za všechny odpovědi.
A tím se to teda dá obejít jo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts