Hurtak Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2007 Dá se nějak obejít MU, když už mám přetáhlej limit? btw:omlouvám se jestli tady tohle už téma je, al hledal jsem a nenašel. Předem dík za všechny odpovědi. A tím se to teda dá obejít jo?
0 LukDM Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2007 stáhni si na http://rapget.com/en/download.html prográmek na stahování a stahuj přes něj (v nastavení programu je i čeština)
0 Hejtmi Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 čau , mám stažený program RapGet , jenže stejně přes něj musim čekat ( vložím tam třeba link z megauploadu dám start a jede to ,ale když chci hned potom prvnímstaženým souboru (( hře )) stahovat další , tak to nejede a jen to dělá chyby , rozjede se to až po vypršení toho limitu ,to je tech 7 hodin , nebo tak nějak ) nevi někdo co stím??? mám rapget 1.35
0 myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 ani mne to nejde s rapgetom okaslat ... :/
0 eskimo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 FF plugin -> Megaupload S.X.3.2 .... jede v pohodě:bash:
0 margot1 Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 Někde sem to tady už psal... pokud máte Operu, (pokud ne, stáhněte si jí) stačí si otevřít opera config, a to tak, že: 1. do adresního řádku napište "opera:config#ISP|Id" (bez uvozovek) 2. uvidíte otevřenou nabídku s titulem ISP, do okýnka pod ním vložte "MEGAUPLOAD 1.0" (pro změnu taky bez uvozovek) 3. klikněte na Save/Uložit (dle jazykové verze), restartujte Operu 4. vesele sosejte podle tohohle návodu to zvládne každá lama
0 myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 ked budem mat cas skusim ten Megaupload SX, zatial som ho iba nainstaloval
0 Hejtmi Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 hele tak jsem to zkoušel s tou operou ( verze 6.06 ) do adresního řádku jsem napsal jen "config#ISP|Id" samozdřejmě bez uvozovek to tvoje " opera:config#ISP|Id" me to psalo invalid adress ale to je jedno ukázalo se tam to ISP ( internet services provider pod tím ješte Welcome to config.com a pod tím asi 2 stránky textu a nejaký obrázky nebo co ) ale žádný další okýnko ne...........tak se ptám kam mám vložit to "MEGAUPLOAD 1.0" ???? díky za odpověď jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje.........
0 bezejmena Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 FF plugin -> Megaupload S.X.3.2 .... jede v pohodě:bash: dík, jede suprově + points
0 eskimo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 dík, jede suprově+ points není zač a díky za body :bash:
0 myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 mne to tiez nejde na okaslanie MU :/
0 fuckp Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2007 nekde tu bylo psany ze na megac funguje i ff plugin Web developer, jeste sem to nezkousel...
0 Osmen Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2007 spis by to chtelo obejit ten limit v stahnutych MB .... :(
0 Hejtmi Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 hele tak jsem to zkoušel s tou operou ( verze 6.06 ) do adresního řádku jsem napsal jen "config#ISP|Id" samozdřejmě bez uvozovek to tvoje " opera:config#ISP|Id" me to psalo invalid adress ale to je jedno ukázalo se tam to ISP ( internet services provider pod tím ješte Welcome to config.com a pod tím asi 2 stránky textu a nejaký obrázky nebo co ) ale žádný další okýnko ne...........tak se ptám kam mám vložit to "MEGAUPLOAD 1.0" ???? díky za odpověď jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje.........nedělám něco špatně??? porddí mi někdo??
0 eskimo Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 hele tak jsem to zkoušel s tou operou ( verze 6.06 ) do adresního řádku jsem napsal jen "config#ISP|Id" samozdřejmě bez uvozovek to tvoje " opera:config#ISP|Id" me to psalo invalid adress ale to je jedno ukázalo se tam to ISP ( internet services provider pod tím ješte Welcome to config.com a pod tím asi 2 stránky textu a nejaký obrázky nebo co ) ale žádný další okýnko ne...........tak se ptám kam mám vložit to"MEGAUPLOAD 1.0" ???? díky za odpověď jo a ani s tím Megaupload S.X.3.2 mě to nejde sem ho stáhnul a otevřel v tom Firefoxu a něco se nainstalovalo a restartoval se firefox ale co dál ?? normáně zadám adresu na megaupload s hrou do adresovýho řádku napíšu kod , čekám 45 sekund ale nestáhne to , musim čekat na limit , takže to asi nefunguje.........nedělám něco špatně??? porddí mi někdo?? po nainstalování pluginu ho musíš zapnout ... nastroje -> Megaupload3 -> Enabled :bash:
0 myschoo Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2007 zda sa ze GetLink 7 uz nefakci o_O aspon teda mne nie
Otázka
Hurtak
Dá se nějak obejít MU, když už mám přetáhlej limit?
btw:omlouvám se jestli tady tohle už téma je, al hledal jsem a nenašel.
Předem dík za všechny odpovědi.
A tím se to teda dá obejít jo?
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts