Maverick92 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Pls poradte,nwm co z toho koupit,pokud nekdo ma zkusenosti,tak at prosim napise! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Pls poradte,nwm co z toho koupit,pokud nekdo ma zkusenosti,tak at prosim napise! nwm jak na PSP ale treba na Xbox je o dost lepsi PES a vzdycky byl !!! FIFA je shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 pes jednoznačne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 nwm jak na PSP ale treba na Xbox je o dost lepsi PES a vzdycky byl !!! FIFA je shit tak jde vidět, že moc fotbalu nerozumíš, je to totiž přesně naopak. Fifa 10 je tak dobrá a reálná, že je fakt obrovský rozdíl v kvalitě playerů. Zahrej si online. Reálnost jak blázen. PSP nemá next-gen, takže těžko říct, tak a teď mě ukamenujte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Nehrál jsem PES 10, ale FIFA 10 už je velmi kvalitní ;) Podívej na youtube .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 tak jde vidět, že moc fotbalu nerozumíš, je to totiž přesně naopak. Fifa 10 je tak dobrá a reálná, že je fakt obrovský rozdíl v kvalitě playerů. Zahrej si online. Reálnost jak blázen. PSP nemá next-gen, takže těžko říct, tak a teď mě ukamenujte :)hral sem 6 let fotbal ;) ted uz jen tak spis treba delam postraniho... Ale jako jestli chce realicnost tak ta FIFA ale PES je o dost zduraznuju o DOST zabavnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 hral sem 6 let fotbal ;) ted uz jen tak spis treba delam postraniho... Ale jako jestli chce realicnost tak ta FIFA ale PES je o dost zduraznuju o DOST zabavnejsi... Ježiši, a co jinýho by jsi chtěl na fotbalu než realitu ? To je snad jasný, přece nebudu hrát nereálnej fotbal .. ;) Jasný, PES má svoje vychytávky, ale radši si zahraju FIFU .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ježiši, a co jinýho by jsi chtěl na fotbalu než realitu ? To je snad jasný, přece nebudu hrát nereálnej fotbal .. ;) jo jasne ale on rikal jak je hrozne moc FIFA realna... PES je mozna vtomhle o trosku horsi nwm... ale me PES bavil o dost vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 jo jasne ale on rikal jak je hrozne moc FIFA realna... PES je mozna vtomhle o trosku horsi nwm... ale me PES bavil o dost vic... podle mě, když je to reálné, tak je to i zábavné >>> zvlášť, pokud jak říkáš, jsi hrál 6 let fotbal ;) Jen tak naokraj, já hrál 10 let a ještě v dorostu celostatni ligu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 na psp byla fifa vzdy hrozna...letos je jasne videt krok kupredu a pes ten uz je bohuzel 3 roky stejny :( ale porad mi PES pripadal lepsi nez fifa ale zase fifa nabizi vice lig ale bohuzel na ukor grafiky a rekl bych i hratelnosti EDIT : to je muj nazor :D tak me nebijte EDIT2 : sel bych do PES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 co to melete fifa je realna mozna graficky ale je to furt to same mič se ve fife pohybuje po stejne draze a v pes je to furt jine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 co to melete fifa je realna mozna graficky ale je to furt to same mič se ve fife pohybuje po stejne draze a v pes je to furt jine možná na PSP, kde není NEXT-GEN, ale na Xboxu nebo na PS3 je to přesně naopak - fyzika - rotace míče - totální dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 no však jo totalni delo ale pes jak na psp tak pc,ps3 a xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 no však jo totalni delo ale pes jak na psp tak pc,ps3 a xbox360 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 nwm jak na PSP ale treba na Xbox je o dost lepsi PES a vzdycky byl !!! FIFA je shit Myslim že na Xbox to rozhodně není pravda Tam je 100% lepší fifa ;) Určitě není Shit jak říkáš Ale na PSP pro mě vždy byl lepší PES (ale bacha nehral sem ten novej tak nevim..) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Pes je spíše simulator a fifa je na pobavení,můj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidmr Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Fifa je v češtině, ma lepší ovladaní, pes ma uefa licenci, pěkný mod become to legend tenhle rok je podle mě lepší fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Na PSP ber určitě FIFU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 ja teda hral vzdycky FIFU..pro me byla vzdycky na prvnim miste ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 asi tak, uz delsi dobu je to prohozene = FIFA zacina vladnout konzolim a PES PCckam...ale na psp bych stejne bral radsi psa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Hrál jsem obě hry... Fifa má jednoznačný plus v licencích,nabídce soutěží a také v komentáři PES má navrch v hratelnosti,zvucích(slyšet Češi,Češi...to je skvělý;-)) a také mě potěšila Liga Mistrů a ještě i podoba hráčů,což u Fify nebývá pravidlem(viz Torres) Takže letos poprvé!! dávám přednost Pejskovi;-) Nehrál jsem předchozí díly,jinak to prej není nic novýho:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Konzole fifa - pc pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 ve fife me sere ze si nemuzu koupit od rivalu hrace napr hraju za chelsea a chci si koupit z arsenalu rosickeho proste to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpa Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Na PS3 Fifa. Dříve se to vůbec nedalo hrát, ale novej ročník je bomba. Na PSP jednoznačně PES, Fifa je strašná, připadá mi to jak nějaká nepovedená hra na mobil. Ale obě hry jsou rok co rok úplně stejný, a proto mě nejvíc bavil PES 6 se stáhlou aktuální soupiskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 já teda hraju od mala fifu a sem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.