Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PES 2010 nebo FIFA 2010??

Maverick92

Recommended Posts

nwm jak na PSP ale treba na Xbox je o dost lepsi PES a vzdycky byl !!! FIFA je shit

tak jde vidět, že moc fotbalu nerozumíš, je to totiž přesně naopak. Fifa 10 je tak dobrá a reálná, že je fakt obrovský rozdíl v kvalitě playerů. Zahrej si online. Reálnost jak blázen. PSP nemá next-gen, takže těžko říct, tak a teď mě ukamenujte :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jde vidět, že moc fotbalu nerozumíš, je to totiž přesně naopak. Fifa 10 je tak dobrá a reálná, že je fakt obrovský rozdíl v kvalitě playerů. Zahrej si online. Reálnost jak blázen. PSP nemá next-gen, takže těžko říct, tak a teď mě ukamenujte :)
hral sem 6 let fotbal ;) ted uz jen tak spis treba delam postraniho... Ale jako jestli chce realicnost tak ta FIFA ale PES je o dost zduraznuju o DOST zabavnejsi...
Odkaz ke komentáři

• Moderators
hral sem 6 let fotbal ;) ted uz jen tak spis treba delam postraniho... Ale jako jestli chce realicnost tak ta FIFA ale PES je o dost zduraznuju o DOST zabavnejsi...

Ježiši, a co jinýho by jsi chtěl na fotbalu než realitu ? To je snad jasný, přece nebudu hrát nereálnej fotbal .. ;)

Jasný, PES má svoje vychytávky, ale radši si zahraju FIFU ..

Odkaz ke komentáři

Ježiši, a co jinýho by jsi chtěl na fotbalu než realitu ? To je snad jasný, přece nebudu hrát nereálnej fotbal .. ;)

jo jasne ale on rikal jak je hrozne moc FIFA realna... PES je mozna vtomhle o trosku horsi nwm... ale me PES bavil o dost vic...

Odkaz ke komentáři

jo jasne ale on rikal jak je hrozne moc FIFA realna... PES je mozna vtomhle o trosku horsi nwm... ale me PES bavil o dost vic...

podle mě, když je to reálné, tak je to i zábavné >>> zvlášť, pokud jak říkáš, jsi hrál 6 let fotbal ;) Jen tak naokraj, já hrál 10 let a ještě v dorostu celostatni ligu

Odkaz ke komentáři

na psp byla fifa vzdy hrozna...letos je jasne videt krok kupredu a pes ten uz je bohuzel 3 roky stejny :( ale porad mi PES pripadal lepsi nez fifa

ale zase fifa nabizi vice lig ale bohuzel na ukor grafiky a rekl bych i hratelnosti

EDIT : to je muj nazor :D tak me nebijte

EDIT2 : sel bych do PES

Odkaz ke komentáři

nwm jak na PSP ale treba na Xbox je o dost lepsi PES a vzdycky byl !!! FIFA je shit

Myslim že na Xbox to rozhodně není pravda

Tam je 100% lepší fifa ;)

Určitě není Shit jak říkáš

Ale na PSP pro mě vždy byl lepší PES (ale bacha nehral sem ten novej tak nevim..) ..

Odkaz ke komentáři

Hrál jsem obě hry...

Fifa má jednoznačný plus v licencích,nabídce soutěží a také v komentáři

PES má navrch v hratelnosti,zvucích(slyšet Češi,Češi...to je skvělý;-)) a také mě potěšila Liga Mistrů a ještě i podoba hráčů,což u Fify nebývá pravidlem(viz Torres)

Takže letos poprvé!! dávám přednost Pejskovi;-)

Nehrál jsem předchozí díly,jinak to prej není nic novýho:-D

Odkaz ke komentáři

Na PS3 Fifa. Dříve se to vůbec nedalo hrát, ale novej ročník je bomba.

Na PSP jednoznačně PES, Fifa je strašná, připadá mi to jak nějaká nepovedená hra na mobil. Ale obě hry jsou rok co rok úplně stejný, a proto mě nejvíc bavil PES 6 se stáhlou aktuální soupiskou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu