stanacek Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 zdarec,zacal jsem parit uncharted2 ahned na zacatku jsem kouslej.je to u toho jak musim zlikvidovat ty tapky v tech bilych kosilych.5 jich zabiju a nevim si rady se zbylimi tremi na tom balkonku.zkousel jsem to zepredu zleva z prava,a vzdy me odhali.najde se nekdo kdo mi poradi?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 dej si na youtube uncharted 2 walktrough a tam si už vyber ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 doufam ze na to jdes od fontany - az zlikvidujes toho u fontany tak si Flynn klekne pod ten balkon a kleci u takovyho schodku - na ten vylez , pak vyskoc na ten balkon kde stoji ten hlidac, dej [] cimz ho sundas dolu ( hejbej se co nejpomalec ), pak prijdou dalsi dva a ty se pokus odrovnat co nejrychlejc a ber caru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 tam jsem se také zdržel, a v té fontáně je poklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Taky sem dneska zacal hrat a uz vim, kterej poklad mi chybi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.