Sarky16 Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 Nevie niekto kedy to vijde na psp aspon priblizne :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 ono se ani jeste nevi jestli vubec vyjde :D pac jsem videl video a podporu PSP jsem tam nevidel ale zas na E3 zepry bylo tak newim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarky16 Odesláno Červen 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 http://www.gamespot.com/psp/action/callofduty3/index.html tu je ze by to malo byt aj na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 Nevie niekto kedy to vijde na psp aspon priblizne :oops: Doufám že co nejdřív jedna z her na který se hodně těšim :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Muže to byt docela zajimave ale nevim jak se to bue ovladat!!§Myš je Myš!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 asi pude o zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Ved uz napr. Syphon Filter dokazal, ze sa 3d akcia na pspcku da ovladat velmi dobre...viem, SP nieje doomovka, ale podobne ovladanie by sa dalo v pohode pouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 ...ja hral CODED ARMS(nebo jak se to menuje)...graficky se mi to fakt libilo, ale kvuli ovladani sem to vzdal :( ...mozna se k tomu nekdy vratim a zkusim to znovu.. :) ...tak nevim nevim jestli se to da nak dobre poresit na strilecky...zlatej komp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarky16 Odesláno Červen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 mne sa na coded arms tiez ovladanie nepacilo ale ked som to hral dlksie tak som si na to zvykol a zapacilo sa mi to a call of duty urcite budem hrat az pokym to neprejdem lebo to je pre mna najlepsia hra jaku som hral ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Takovej Socom je dle me naprosto v pohode, i kdyz jisty vady tam sou a mys tam chybi. GTA nema chybu ovladani. Nejhorsi na Socomu je asi to manualni mireni, to skoro nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Takovej Socom je dle me naprosto v pohode, i kdyz jisty vady tam sou a mys tam chybi. GTA nema chybu ovladani. Nejhorsi na Socomu je asi to manualni mireni, to skoro nejde jj ale voni ty zbrane maj tak velkej rozptyl ze i kdys strilis vedle tak se trefis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 SOCOM je furt lepsi nez Ghost Recon i kdyz to ovladani by chtelo vypilovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.