Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak zálohovat HDD odměna crd.

Mrkej_Na_Drat

Otázka

Zdravím,mám jeden HDD a na tom my nejde spustit windows,chtěl bych,alespoň z toho HDD dostat nějaký data,ale když připojím k PC ten druhý HDD,tak se kompl zapne stím dobrým HDD,ale nenačte se až do windowsu a resnese to a zas to jede dokola,a pokud zapojím HDD až když budu ve windowsu,tak už ho tam nevidím.Kdo mi poradí jak zapojit to HDD,abych z něho dostal Data dám vše mé credits :)

Na to HDD jsem se snažil z botovacího cd nainstalovat windows,ale až se to CD a instalační program windows načte,tak to hodí chybu PAGE_TAULT_IN_NONPAGED_AREA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
no v BIOSu nastavíš ze kterého HDD se má bootovat.....

jinak si stáhni a vypal Hiren's Boot CD, je to boot CD, takže se ti zapne před načtením windowsu a kromě jinýho obshahuje i ruzne File managery, kterýma by melo jit hdd zazálohovat

Sakra,ale nevím jestli to v tom biosu najdu ze kterého HDD se má bootovat,a to CD,sice šikovné,ale nevím na co bych to zálohoval.

Odkaz ke komentáři

• 0
no nvm, jak si ho vypálil, protože mě normálně funguje.....koukni do BIOSu, jestli máš aktivovaný bootování z mechaniky

Mám bootování z cd,ale stáhl jsem ho od jinud,z tvé stránky mi to nešlo,a kolik souborů má být vypálených na tom CD?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu