pigi96 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 caw jak se mam odhlasit z PSN stahl jsem si hru z jednoho uctu a potrebuju se prihlasit na svuj aniz bych ten predchozi smazal diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 No, když se přihlásíš na svůj, tak ten předchozí nesmažeš, ale ta hra, kterou sis z něho stáhl (i demo) ti nepůjde spustit, protože je aktivovaná na ten první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 ale kdyz to smazu pokud to nesmazu a lognu se na svuj tak to pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Jako, když smažeš ten účet, ze kterého sis stáhl tu hru? Pak ti pojede na tom tvém účtu ta hra? Takto si to myslel? Podle mě ti toto nepomůže, ta hra prostě pojede jenom, když budeš přihlášený na tom účtě, že kterého si to stáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 neni pravda uz jsem tak stahnul jednu hru a splo to ale ted uz zas ne :( (pred tim to slo jelikoz jsem si udelal new acc ale ted se chci prehlasit na svuj a nejde to :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 A nemluvíš náhodou o PS3 a nedal si to do špatné sekce?:) Ve tvém podpisu totiž vidím, že máš na psp cfw, tak mě to teď tak napadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 mam tam ted FW 6.20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
caw jak se mam odhlasit z PSN stahl jsem si hru z jednoho uctu a potrebuju se prihlasit na svuj aniz bych ten predchozi smazal diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts