Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
prodáš ale za nižší cenu no jak kdy nebo vyměníš ale tu hru si nezahraješ když na ni dostaneš "chut"... Tak palený hry na PS3 by se vyplatilo prodávat každej přece nemá blu-ray vypalovačku a taky tak rychlej net aby mohl stáhnout 25-50gb ...

Pám je koukám podnikatel tak ti přeju všechno nejlepší ať se Ti daří a až na Tebe přijdou tak ať to máš kurňa drahý:).

Já vám třeba řeknu jednu věc ať si kupuju jakou koliv hru tak ji kupuju stím že ji nikdy neprodám prostě ji chci chci ji mít doma a bejt hrdej na to že ji mám doma! A díky lidem který hry kupujou zahrajou ne vždy dohrajou a prodávaj se dají hry sehnad za super ceny:psp:Takže kupování originálů není pokaždé zas až tak náročný...

A k čemu je že bych měl doma 400 her který bych díky tomu odehrál třeba jen první level a řekl kravina další! A tak to prostě je když je to kopie tak si toho nikdo neváží! A jsem rád že jsem na tohle přišel. Vidím to i u PSP mám flash a když si zahraju hru která mě opravdu nadchne tak si koupím umd! Protože ten pocit že mám origo je prostě k nezaplacení:cheesygrin:

Odesláno

huh jak tady část lidí píše že radši at se nehackne že kupit origo je lepší než palenky bo si jí víc vážíte .... ale kdo vás do toho nutí si ps3 hacknout? :D je na vás jestli budete piratit nebo kupovat origo :D ...

třeba já si nemám jak zahrát nejnovější hry na ps3 bo na ot nemám rpachy mám sotva na pár her do 500,- :D a rozhodně neprodám 3 abych si kupil jedinou a měl jen jednu hru :D to bych si asi moc nezahrál já rád hry střídám ... nerad hraju celý den jendu a tu samou... takže takzvaný hack by se mi šiknul :)

a to že si palenky nebudete vážit ... to je podle člověka ... měl jsem na xko asi 10 her a hry jsem zrovna projížděl naráz .... dojel jsme a šel jsme na další 3 ... když něco vyšlo tak jsem to stáhl zkusi a dal do fronty ... naví palenky maj jednu neocenitelnou výhodu ... aspon pro mě ... když si budete chtít s někým zahrát multi ... tak musíte mít origo ... a já si nebudu nechávat origo jen kvůly multiplayeru s kámošemi .... když ju můžu prodat a hrát jinou kterou jsem ještě nezkusil :)

Odesláno

No jasný to máš pravdu když bude heck tak si to prostě nehecknu já v tom už mám jasno. Dřív sem taky mluvil jinak..

Ale jak vidíš něco stáhneš zkusíš a jak říkáš dáš do fronty jenže ta fronta je pak tak velká že se k tomu nikdy nevrátíš. Udělal by si to i z originálem?

A víš jak to že někdo napíše že si hry víc váží tak ať je to pálenka nebo origo vždy se ke hře chovám jako k pokladu když za to stojí! Ale u originálu krabiška obal potisk disku to je to pozlátko které mám rád takhle na to prostě koukám víš.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu