xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 za měsíc ne za dobu co jsem měl xko Citovat
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 za měsíc ne za dobu co jsem měl xko aha, já to blbě přečetl, ale i tak to je o ničem, to máš pravdu. to raději dáš 12.000,- do originálek a máš z toho větší radost. Stejně všechno hrát nebudeš. Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 jenže do orginálek to dáš na jedou a to ti vadí víc než kdybys to dával postupně například za DVD ... Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 jo jenže origo vždy prodáš ....chceš prodávat pálenky? prosím, ale je to o hubu...já seru na to prodávat pálené Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 prodáš ale za nižší cenu no jak kdy nebo vyměníš ale tu hru si nezahraješ když na ni dostaneš "chut"... Tak palený hry na PS3 by se vyplatilo prodávat každej přece nemá blu-ray vypalovačku a taky tak rychlej net aby mohl stáhnout 25-50gb ... Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 Dawer ty si dobrá naivka, kde jsi vzal, že hry na ps3 mají 25-50GB ? :D Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 jednovrství blu-ray madium má 25gb a 2 vrstvý 50gb :P ale kvůli xboxu ty GB držej dole... takhle to je podle toho co jsem čet ... Citovat
huhla Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 jednovrství blu-ray madium má 25gb a 2 vrstvý 50gb :P ale kvůli xboxu ty GB držej dole...takhle to je podle toho co jsem čet ... Ještě doplním že jsou 80GB a experimentálně byl vyroben 20GB přepisovatelný BD-RE Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 to jaká je kapacita je jedno ....stejně jako říkat kvůli xku držej dole ....heh :) jsou hry které mají hodně GB,ale určitě ne kažád hra :) Citovat
Spilif Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 prodáš ale za nižší cenu no jak kdy nebo vyměníš ale tu hru si nezahraješ když na ni dostaneš "chut"... Tak palený hry na PS3 by se vyplatilo prodávat každej přece nemá blu-ray vypalovačku a taky tak rychlej net aby mohl stáhnout 25-50gb ... Pám je koukám podnikatel tak ti přeju všechno nejlepší ať se Ti daří a až na Tebe přijdou tak ať to máš kurňa drahý:). Já vám třeba řeknu jednu věc ať si kupuju jakou koliv hru tak ji kupuju stím že ji nikdy neprodám prostě ji chci chci ji mít doma a bejt hrdej na to že ji mám doma! A díky lidem který hry kupujou zahrajou ne vždy dohrajou a prodávaj se dají hry sehnad za super ceny:psp:Takže kupování originálů není pokaždé zas až tak náročný... A k čemu je že bych měl doma 400 her který bych díky tomu odehrál třeba jen první level a řekl kravina další! A tak to prostě je když je to kopie tak si toho nikdo neváží! A jsem rád že jsem na tohle přišel. Vidím to i u PSP mám flash a když si zahraju hru která mě opravdu nadchne tak si koupím umd! Protože ten pocit že mám origo je prostě k nezaplacení:cheesygrin: Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 to ja si UMD nekupoval, ale je to tak ja jsem dohral jen par her, protoze vzdy jsem si stahl novou hru a rek sem si ,ze si ji tam dam zpet az vyzkousim tu novou, ale uz jsem ji tam nikdy nedal Citovat
Zavorka Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 huh jak tady část lidí píše že radši at se nehackne že kupit origo je lepší než palenky bo si jí víc vážíte .... ale kdo vás do toho nutí si ps3 hacknout? :D je na vás jestli budete piratit nebo kupovat origo :D ... třeba já si nemám jak zahrát nejnovější hry na ps3 bo na ot nemám rpachy mám sotva na pár her do 500,- :D a rozhodně neprodám 3 abych si kupil jedinou a měl jen jednu hru :D to bych si asi moc nezahrál já rád hry střídám ... nerad hraju celý den jendu a tu samou... takže takzvaný hack by se mi šiknul :) a to že si palenky nebudete vážit ... to je podle člověka ... měl jsem na xko asi 10 her a hry jsem zrovna projížděl naráz .... dojel jsme a šel jsme na další 3 ... když něco vyšlo tak jsem to stáhl zkusi a dal do fronty ... naví palenky maj jednu neocenitelnou výhodu ... aspon pro mě ... když si budete chtít s někým zahrát multi ... tak musíte mít origo ... a já si nebudu nechávat origo jen kvůly multiplayeru s kámošemi .... když ju můžu prodat a hrát jinou kterou jsem ještě nezkusil :) Citovat
Spilif Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 No jasný to máš pravdu když bude heck tak si to prostě nehecknu já v tom už mám jasno. Dřív sem taky mluvil jinak.. Ale jak vidíš něco stáhneš zkusíš a jak říkáš dáš do fronty jenže ta fronta je pak tak velká že se k tomu nikdy nevrátíš. Udělal by si to i z originálem? A víš jak to že někdo napíše že si hry víc váží tak ať je to pálenka nebo origo vždy se ke hře chovám jako k pokladu když za to stojí! Ale u originálu krabiška obal potisk disku to je to pozlátko které mám rád takhle na to prostě koukám víš. Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 kdyby slo davani her na HDD tak bych mel jasno taky Citovat
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 Jako kdyby to šlo, tak bych si to dal... zase na druhou stranu není špatný ani ten pocit, že jste s tím vychcali :cheesygrin: Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 dobrej pocit je z těch ušetřenejch peněz a taky když sony je takovej konkurent MS tak proč MS nehackne PS3 aby sony mělo nižší příjmy ? :D Citovat
dexter Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 dobrej pocit je z těch ušetřenejch peněz a taky když sony je takovej konkurent MS tak proč MS nehackne PS3 aby sony mělo nižší příjmy ? :D No když jsou v MS takový lamky,že si nedokážou zabezpečit svoje,tak pochybuju o tom že by se zabývali hackem ps3 :roll: Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 třeba to MS umí jen se jí neche neměla by prachy z prodeje konzolí a Live ... Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 presne tak, MS na tom vydelava jinak by vetsina lidi kupuvali ps3 Citovat
marek_2080 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 ach jo, to jsou zase kydy... smirte se s tim, ze ps3 holt zustane nedotcena Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 ja s tim smireny jsem, me je to jasne jen jsem pramyslel jake by to bylo Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 já jsem se s tim ale nesmířil :/ a asi nikdy nesmířim prostě jediná konzole která stojí za to a je nehacklá :/ Citovat
DangerousDave Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 pro ps3 je ochrana už jen to že každej nemá blue ray vypalovačku a net na stahování 50gb/hra.Je to opravdu 50 některejm hrám jako třeba MGS4 to skoro nestačilo a u jinejch multiplatformních to jednoduše doplněj nulama aby to mělo tu velikost Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 23, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 já jsem se s tim ale nesmířil :/ a asi nikdy nesmířim prostě jediná konzole která stojí za to a je nehacklá :/ Buď rád, že neni hacklá, má to svoje výhody .. pokud chceš warez tak jdi na xbox Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2009 Buď rád, že neni hacklá, má to svoje výhody .. pokud chceš warez tak jdi na xbox jaky to ma podle tebe vyhody? kazdej se muze rozhodnout sam jestli bude patit nebo ne kdyz si hry chces kupovat, tak si je kupuj Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.