Bios Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ahoj prosím váš mám problém u psp 3000 mi přestalo fungovat podsvícení dá se nějak opravit nebo musím koupit nový displey? A co kdybych sehnal dysley s dobrým podsvícením dalo by se to nějak předělat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ohledně předělávání a výměni displeye kontaktuj uživatele ice22222 :) Má zde i svůj topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 a proc ti to prestalo jet? protoze ses do toho vrtal dovnitr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bios Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 jj rozdělal jsem to :( Předělat bych to doklázal sám ja jsem to už spíše tak koupil ale chci se zeptat jestli to nejde třeba přeletovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 o to sem se tady s kamosem eletrikarem snazil, ale nejde to psp muzes rozprodat leda na dily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bios Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 nebo koupit novej displey ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 dle meho nazoru nepodelals display ale zakladovku... a tu nespravis nijak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bios
Ahoj prosím váš mám problém u psp 3000 mi přestalo fungovat podsvícení dá se nějak opravit nebo musím koupit nový displey? A co kdybych sehnal dysley s dobrým podsvícením dalo by se to nějak předělat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts