Lord1382 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zdravím, mám takový problém...s kámošem si chcem zapařit guitar hero world tour po netu ale nejde se nám připojit napíše to: cannot join the online party. session no longer available. To samé dělá i u legends of rock, u té trojky se dá na některé lidi připojit a na některé ne. U toho worlds tour když dám search tak mi to vůbec nic nenajde, jenom jednou se mi podařilo připojit... Nevíte někdo co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 A zkousite se jen pripojit do neci hry nebo zakladate vlastni? Jinak "session no longer available" se mi asi 2x objevilo u Fight Night Round 4, kdyz sem se prilis dlouho rozmyslel jestli so do dane hry pripojit nebo ne - nekdo se mezitim proste pripojil a ja utrel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 no zkoušeli jsme se připojit do vlastní hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 A nemate nejake omezene pripojeni na internet? Treba pres router? Neco o konfiguraci routeru pro Guitar je tady: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Zoom/X5v2/PS3_Guitar_Hero_World_Tour.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.