BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ahoj, mám takovej problém, přeinstaloval jsem PC a teď když chci přes USB připojit PSP tak mi to hlásí že zařízení připojené k PC nepracuje správně nebo ho sistém windows nerozpoznal... Nějakej fígl? je někde soft na netu? dík:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 to je divny, jaky win pouzivas? Vesmes zadny ovladace potrebny nejsou, pac pc s psp spolupracuje jako s obycejnou flashkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jj, jako PSP je pulg and play, takže by to mělo jet rovnou jak to tam připojíš, tak to nechápu... Mám XP, ty samý na kterejch to předtim jelo jak nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 a nepozivas nejakej fierwall??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 všechno vypnutý, myš, tiskárna, iphone... vše jede :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 a kdyz vyndas kartu z psp?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 myslíš jako zkusit kartu samotnou přej čtečku (kterou nemám) nebo jen PSP bez karty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jen psp bez karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 taky nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 a u xp mas sp2 nebo sp3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 sp? nevím o co jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 service pack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 service pack 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 a zkousel pripojit nejakej flash disk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jo flashka no problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 no tak to me poser, fakt nevim,promin :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BJshoerman Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 no našel jsem podobný témata tak jsem to zkoušel jak tam lidi raděj i přes recovery, ale asi to bude tím kabelem... doufám:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlk Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ani pres recovery se pripojis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BJshoerman
Ahoj, mám takovej problém, přeinstaloval jsem PC a teď když chci přes USB připojit PSP tak mi to hlásí že zařízení připojené k PC nepracuje správně nebo ho sistém windows nerozpoznal...
Nějakej fígl? je někde soft na netu? dík:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts