Digit_ Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Jsem nový užuvatel PSP ale moc se tu ještě neorientuji, ale chtěl bych PSP downgradovat může mi někdo pls pomoc a poradit? Děkuji za případný odpovědi.:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Settings/System settings/System information... tam to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 jinak doporucuju tutiorial pro zacatecniky to te nauci vsecky zakladni vecicky co potrebujues :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Digit_ Odesláno Květen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 A pomůže mi někdo znížit Firmware z 2.81 na 1.50? Prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 podivej se do tutorialu pro zacatecniky..tam mas vse..nebo dej hledat downgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amuse Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 tohle je tu napsaný asi milion dost :) 2.71 a 2.81 >> 1.5 je snad nejrozšířenější věc o který se tu jedná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 z 2.81 potřebuješ mít Neopatschovaný GTA-LCS na UMD který má verzy FW 2.0A ostatní máš v návodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 jinak doporucuju tutiorial pro zacatecniky to te nauci vsecky zakladni vecicky co potrebujues :) :!: Já bych to udělal tak, že každej nově registrovanej uživatel si musí přečíst Tuturiály, když to neudělá tak nebudou moct číst ani přidávat přízpevky. Aspoň by zmizely dotazy jako je například: "Jak zjistím verzi firmwaru":!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 :!: Já bych to udělal tak, že každej nově registrovanej uživatel si musí přečíst Tuturiály, když to neudělá tak nebudou moct číst ani přidávat přízpevky. Aspoň by zmizely dotazy jako je například: "Jak zjistím verzi firmwaru":!: Aha a co kdyz tutorial neprecte zmackne OK a de dal tak co ???Pravda hned po prvnim stupid prispevku -BAN :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Digit_
Jsem nový užuvatel PSP ale moc se tu ještě neorientuji, ale chtěl bych PSP downgradovat může mi někdo pls pomoc a poradit? Děkuji za případný odpovědi.:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts