Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem

ujisko

Otázka

Ahoj lidi.

potreboval bych pomoc!...Mam problemy s on line hranim!..napr..chci hrat uncharted2 po netu..a pochvili hrani cca20min se mi napise connection error a me to vyplivne do menu a dostanu 40 000 pokutu za to ze jsem nedokoncil hru takze se nemohu dostat z 1. levelu a take mi stale pada net..pri testu rychlosti netu mi to pise Download: 2MB Upload:cca 200-300kb muze to byt pripojenim prosim poradte..diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Tezko rict, bude zalezet kolik veci je na ten router pripojenejch. Jestli je tam treba jeste PCecko a zacne se tam neco stahovat (treba si samovolne nejaka aktualizace do systemu nebo antiviraku), tak by pak pripojeni mohlo zakolisat.

No pripojeny ho na nej mam ale vyhazuje mi to porad i kdyz je pc vypnute..dam si deathmatch 1 kolo je ok.a uplne pokazdy ve druhym tak v pulce mi to napise connection error vubec netusim cim to muze bejt..kamos mi rikal neco o NAT projeni u routeru ze to muze byt tim nevyzna se v tom nekdo z vas??dekuji

Odkaz ke komentáři

• 0
No pripojeny ho na nej mam ale vyhazuje mi to porad i kdyz je pc vypnute..dam si deathmatch 1 kolo je ok.a uplne pokazdy ve druhym tak v pulce mi to napise connection error vubec netusim cim to muze bejt..kamos mi rikal neco o NAT projeni u routeru ze to muze byt tim nevyzna se v tom nekdo z vas??dekuji

NAT je pro preklad adres. To predpokladam asi vubec pouzivat nebudes. Vysvetlim na prikladu: Mam server a nekolik PC spojena do routeru. Mam jednu globalni IP adresu. Pokud se pripojim z venku na server - napisu globalni adresu a pripojim se na port tak router to presmeruje prave na ten server. Takze NAT je pro tebe asi k nicemu. Zkus otestovat pripojeni a zmerit odezvu (ping). Mozna mas pomalejsi odezvu a to muze zpusobovat ten problem. Zkus si treba i vypujcit jiny router a zkusit to na nem nebo lepe pripoj to naprimo - bez routeru a otestuj to. Pokud to bude furt blbnout tak problem je bud:

1) spatne pripojeni

2) spatnej kabel

3) spatne nakonfigurovane pripojeni na PS3

pokud to pomuze je chyba v routeru

Odkaz ke komentáři

• 0
NAT je pro preklad adres. To predpokladam asi vubec pouzivat nebudes. Vysvetlim na prikladu: Mam server a nekolik PC spojena do routeru. Mam jednu globalni IP adresu. Pokud se pripojim z venku na server - napisu globalni adresu a pripojim se na port tak router to presmeruje prave na ten server. Takze NAT je pro tebe asi k nicemu. Zkus otestovat pripojeni a zmerit odezvu (ping). Mozna mas pomalejsi odezvu a to muze zpusobovat ten problem. Zkus si treba i vypujcit jiny router a zkusit to na nem nebo lepe pripoj to naprimo - bez routeru a otestuj to. Pokud to bude furt blbnout tak problem je bud:

1) spatne pripojeni

2) spatnej kabel

3) spatne nakonfigurovane pripojeni na PS3

pokud to pomuze je chyba v routeru

diky moc router mam dnes objednan tak uvidim...zjistil sem ze se tohle netyka jen me ale stezuje si na tento samy problem vice lidi..nechal sem si prelozit par stranek a porad se tam mluvi o tom ze je spatne nastaveny NAT mel by byt nastaven na NAT 3 nevim nevyznam se v tom zkusim ten router a uvidim...jinak dik za vsechny answ....

Odkaz ke komentáři

• 0
A zkusil si to uplne bez routeru na primo? Proste strc kabel s internetem misto do routeru primo do PS3...

Este parave ne dneska mi ho kolem 5 6 priveze taxe ozvu..snad to pujde..

No parada problem vyresen!!!...problem byl v zapojeni...pouzivam totiz volani pres internet..a internet sem mel vyveden z te krabicky tak sem to zapojil tak ze sem net natach primo do routeru a z routeru do te tel.krabicky a vse funguje..diky moc vsem za pomoc!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu