J@rda62 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Zdravim, sestavil sem si pc na hry a chtěl bych vědět co si o sestavě myslíte. Co změnit atd... http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=RDB01RJY01PNY01U7001TU401QZJ01QZD01 + http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000SNM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 sestava suprova akorat bejt bych sel do hd5870 a ten zdroj se mi zda nakej premrstenej ale jestli mas prachy a chces budouci upgrade tak si ho tam nech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 takže http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000STS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 jj a vsechno rozjedes na max na full hd monitoru to mi ver :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 no hele ted mam momentalne 17" :) a chci 22" nebo 24" monitor. tak si myslim ze by stacila ta 5850 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Ta sestava je dobře vybraná jenom kdybys chtěl, tak ti napíšu co bych změnil já kdybych kupoval novej pc. Desku nějakou od gigabyte, zdroj seasonic a ramky corsair. Pokud jseš spokojenej s tim co sis sestavil, tak to určitě neni špatná volba jenom já mam zkušenosti a dávam přednost značkám který jsem jmenoval. Ještě k tý grafice já osobně bych volil nvidiu, protože u ati byli známé problémy s ovladači a taky se říká, že většina her je optimalizovaná pro nvidii. Ta ati asi nebude špatná, ale asi bych do ní nešel po těch problémech co s kartama od tý značky byli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Ta sestava je dobře vybraná jenom kdybys chtěl, tak ti napíšu co bych změnil já kdybych kupoval novej pc. Desku nějakou od gigabyte, zdroj seasonic a ramky corsair. Pokud jseš spokojenej s tim co sis sestavil, tak to určitě neni špatná volba jenom já mam zkušenosti a dávam přednost značkám který jsem jmenoval. Ještě k tý grafice já osobně bych volil nvidiu, protože u ati byli známé problémy s ovladači a taky se říká, že většina her je optimalizovaná pro nvidii. Ta ati asi nebude špatná, ale asi bych do ní nešel po těch problémech co s kartama od tý značky byli. ja s hd4650 rozjel cod mw 2 na max s 4xAA v phode uplne navic ta atina bude mit directx 11 coz nvidia ee btw co je to zas za kec ze je to lip optimalizovany pro nvidie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 no kec.... Já mám taky lepší zkušenosti s Nvidii... A musím říct že víc problému jsem měl s Grafikama od ATI. A to jsem jich už vystřídal hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 ja s hd4650 rozjel cod mw 2 na max s 4xAA v phode uplne navic ta atina bude mit directx 11 coz nvidia ee btw co je to zas za kec ze je to lip optimalizovany pro nvidie ... To neni žádnej kec, ale pouze pravda, protože vetšina her se optimalizovala pro nvidie nevim přesně jak je to teď u těch nejnovějších, ale řek bych, že se to dělá stejně. Podle mě vyhrává atina jenom cenou a u některých her má větší výkon to je pravda, ale stejně takovej malej rozdíl nepoznáš a pokud vim tak problém měli vždycky karty od ati teď už dost lidí říká že ovladače jsou dobrý, ale kdo ví jaká bude další verze, takže z mého pohledu ati nedoporučuju, ale to neznamená že by nemohla fungovat dobře jenom si myslim, že u nvidie je to jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 tyve ja mam nakou k vanocum za 14tisic,tusim 2x 3.16ghz intel core 2 duo,ai sapphire 1gb ddr5,2gb,250gb atd a me to staci,nechapu k cemu mas delo za 25tisic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hele tak kdyz to muzu mit za polovinu ceny.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 to urcite...ja nenapsal zakladovku,monitor,mys,klavesnici a takovyhle vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 To neni žádnej kec, ale pouze pravda, protože vetšina her se optimalizovala pro nvidie nevim přesně jak je to teď u těch nejnovějších, ale řek bych, že se to dělá stejně. Podle mě vyhrává atina jenom cenou a u některých her má větší výkon to je pravda, ale stejně takovej malej rozdíl nepoznáš a pokud vim tak problém měli vždycky karty od ati teď už dost lidí říká že ovladače jsou dobrý, ale kdo ví jaká bude další verze, takže z mého pohledu ati nedoporučuju, ale to neznamená že by nemohla fungovat dobře jenom si myslim, že u nvidie je to jistota. nic proti ale tohle mě zní jako propaganda Nvidia... je pravda že dřív byla nvidia jasna volba i ted je dobrá a ovladace ma vetsinou dobře vyladěné tak na druhou stranu se AMD/ATI ohodne zlepšila v ovladačích a i podporu má velkou (je sice pravda že neco ti blbne na ATI ale takovy přiklady jsou i u Nvidia) Kup si Fuzion od MSI až vyjde a strč si tam klidně oboje 8) :coolgun: v čipech Hydra bude možná budoucnost :D (až vyladí ovladače) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.