Soap Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Mám 22" monitor Samsung T220 a chtěl bych k němu připojit PS3. (Předpokládám že to bude hratelný protože novou TV se koupit nechystám.) PS3 budu mít až na vánoce tak se chci zeptat co bude potřeba dokoupit za redukci (PS3 > DVI). Dále se chci zeptat jak se připojují k PS3 repra.-Přes klasický 3,5 jack? (Budu muset koupit prodlužku která bude zakončená 3,5 jack samicí.) Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 S monitorem nevim, ale Jack ti do PS3 nepujde, musis nejakou redukci do USB a nebo repraky do monitoru\televize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 stačí ti k tomu av kábel z ps3 (měl by být v balení) a pak už jenom kábel/redukci 2x cinch samice na 3.5jack stereo samici ... v jednom jsem to ještě neviděl takže budeš muset kupit zvlášť 2x cinch samice na 3,5jack stereo samec ... a samice 3.5jakc stereo na 3.5jack stereo samice (díra z obou stran) EDIT: obrázky tohle http://www.alave.cz/_imgs/ednet-stereo-redukce-2xcinch-1xstereo-jack-m-f:4621:200:200 a tohle http://ecx.images-amazon.com/images/I/21lECYUrlXL._SL500_AA280_.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soap Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Díky hoši a jakou redukci potřebuji na obraz (PS3 > DVI) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Díky hoši a jakou redukci potřebuji na obraz (PS3 > DVI) ? redukce není třeba je přímo kabel HDMI to DVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 pokud jsem to správně pochopil, tak z PS3 budu vycházet 2 kabely ? (HDMI-DVI, AV kabel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 pokud jsem to správně pochopil, tak z PS3 budu vycházet 2 kabely ? (HDMI-DVI, AV kabel) ano, protože HDMI - DVI nemá zvuk, konkrétně to neumí DVI, samotné HDMI ano. Ty cinche z toho AV kabelu musíš mít na zvuk, takže ano, dva kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 a to to PS3 nějak navadí ? (nemůže se poškodit) ? myslíš že to půjde i na starší LCD monitor 4:3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soap Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 pokud jsem to správně pochopil, tak z PS3 budu vycházet 2 kabely ? (HDMI-DVI, AV kabel) Já vůbec nevím, ještě jsem PS3 "neviděl". Jen chci zapojit repra 3,5 mm jack a LCD monitor DVI. Edit: Takže co mám koupit za redukce? To co psal Zavorka a pak kabel z HDMI na DVI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 redukce koupíš to co ti posílal ty odkazy závorka a pak kabel který má na jednom konci HDMI a na druhém konci DVI takhle ten kabel vypadá http://www.playcentrum.cz/hdmi-dvi-d-kabel-3m-mascom-492901.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 wendy ps3 to přímo podporuje ... musí se to nastavit přímo v ps3 zvlášť zvuk a zvlášť obraz ... u xboxu to taky jde ... ale není to podporované(bez upravení se AV kabel vedle HDMI nevleze ale funguje to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soap Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Tak díky hoši doufám že to bude všechno vpoho, páč novou TV nehodlám kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kudlajz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Čus, chci to vyřešit stejně, ale slyšel jsem něco o tom, že potřebuju mít monitor HDCP Compliant, čiže to musí podporovat ten chráněný obsah? Je to pravda? Měl bych to HDMI -> DVI -> redukce na VGA -> LCD 22" Monitor Repro klasicky přes AV, že 2 cinche přes redukci do repra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Čus, chci to vyřešit stejně, ale slyšel jsem něco o tom, že potřebuju mít monitor HDCP Compliant, čiže to musí podporovat ten chráněný obsah? Je to pravda?Měl bych to HDMI -> DVI -> redukce na VGA -> LCD 22" Monitor Repro klasicky přes AV, že 2 cinche přes redukci do repra. Jó, to zapojení popisuješ dobře. To LCD nemá DVI že to musíš tahat tak složitě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kudlajz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Jó, to zapojení popisuješ dobře. To LCD nemá DVI že to musíš tahat tak složitě ? Bohužel ne, ale chci si asi koupit 24" LCD s HDMI, tak to bude pak jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Bohužel ne, ale chci si asi koupit 24" LCD s HDMI, tak to bude pak jednodušší. Kup už si raději 26" nebo větší.. stojí to za to.. zvláště na ty hry v HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Měl bych to HDMI -> DVI -> redukce na VGA -> LCD 22" Monitor Repro klasicky přes AV, že 2 cinche přes redukci do repra. kup av kábel který má VGA snad ... DVI to VGA lol jdeš z digitálu do analogu ... pokud se to dá koupit tak to bude drahý ;) Bohužel ne, ale chci si asi koupit 24" LCD s HDMI, tak to bude pak jednodušší. DVI nebo HDMI to máš celkem jedno i když DVI máš levnější ... hdmi musíš kupit aspon za 500 aby to mělo pěkný obraz a stejnak je lepší si k monitoru kupit repro takže stejnak budeš muset zvuk vést přes AV kábel tak jsme jsem popisoval na předešlé stránce Kup už si raději 26" nebo větší.. stojí to za to.. zvláště na ty hry v HD mám 18.5'' monitor má to max 720p ... obraz je super ... velikost mi bohatě stačí(sedím u pc minitor mám hned vedle s ps3) a stejnak hry jsou ve většině robené v max 720p ... na full hd maj některé AA atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kudlajz Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 A když to vyvedu přes AV, tak bílý a červený cinch zapojím přes redukci do repra, a žlutý cinch můžu dát do redukce na VGA do monitoru? Protože jsem zjistil, že HDMI na monitoru jen s VGA jaksi nepoužiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 A když to vyvedu přes AV, tak bílý a červený cinch zapojím přes redukci do repra, a žlutý cinch můžu dát do redukce na VGA do monitoru? Protože jsem zjistil, že HDMI na monitoru jen s VGA jaksi nepoužiju. ježíš ... to by byl obraz jak pro full hd televizi :roll: myslel jsem takový http://journal.mycom.co.jp/special/2001/ps2linux/images/vga.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kudlajz Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 ježíš ... to by byl obraz jak pro full hd televizi :roll:myslel jsem takový http://journal.mycom.co.jp/special/2001/ps2linux/images/vga.jpg Aha, nice, něco takového jsem hledal, kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soap Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Já bych se ještě s dovolením zeptal jestli záleží na tom jaký koupím ten HDMI>DVI kabel. Ten zlatý jak jste tu postovali za 500,- to se mi zdá zbytečně moc. Předem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Já bych se ještě s dovolením zeptal jestli záleží na tom jaký koupím ten HDMI>DVI kabel. Ten zlatý jak jste tu postovali za 500,- to se mi zdá zbytečně moc.Předem diky. no já nevím jak to je u DVI ... já mám za 132kč 2m ... a nemám problém občas (to ale velmi málo) mi trošku zablbne část minitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Soap: Nemusis kupovat takovou drahotu, staci neco za dve az tri stovky. Jen si dej pozor, aby to nebyl nejaky totalni noname od rakosniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soap Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Tak díky. To bude zbytečných peněz budu potřebovat to HDMI > DVI, pak ještě VGA kabel na připojení toho monitoru k PC protože v DVI slotu bude teď PS3 a pak ještě tu redukci a prodlužku z červenýho a bílýho na samičku 3,5 jack. Pfff :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soap Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Nakonec jsem koupil tohleto (až pak jsem si všiml, že tam jsou i jiné - lepší, nevím..), doufám že to nebude nějak strašné, co vy na to? Podotýkám, že to půjde do 22" LCD (1680 x 1050) http://www.alza.cz/kabel-propojovaci-dvi-hdmi-d65982.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ventola Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Dobrý den,koupil jsem synovi PS3 a chci to zapojit s lcd monitorem LCD monitor 22" LCD LG Flatron W2261V-PF - černý (black), 20000:1, 300cd/m2, 2ms GTG, 1920x1080, DVI, HDMI, TCO03 jak to bude funguvat...díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Soap
Mám 22" monitor Samsung T220 a chtěl bych k němu připojit PS3.
(Předpokládám že to bude hratelný protože novou TV se koupit nechystám.)
PS3 budu mít až na vánoce tak se chci zeptat co bude potřeba dokoupit za redukci (PS3 > DVI).
Dále se chci zeptat jak se připojují k PS3 repra.-Přes klasický 3,5 jack? (Budu muset koupit prodlužku která bude zakončená 3,5 jack samicí.)
Předem díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.