Kozopes Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Chci se zeptat když mam original CoD6 MW2 a chtěl bych hrát přes internet nemusím se bát banu? díky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 nemusis i kdyby ti ban daly muzes to resit prez STEAM spport.... EDIt: spatně sem si precetl sekci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Vždy je riziko banu .. ale keď máš origo mechaniku a hráš origo hry .. tak sa môžeš báť menej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Pokud nejsi cheater. Tak proč by ti hrozil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kozopes Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 četl jsem tu hodne topic o tom že je teď vlna banu od microsoft tak jsem nechtěl dostat ban :)Koupil jsem si to xbox elite jak ma vzheld CoD MW2 hele a četl jsem o tom že je lepší si založit teď nevim jestli na konzoli nebo na internet účet jiný země že čechy banujou co je na tom pravdy :) poraď te mi diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Keď si dáš Čechy , tak ti to ani nevytvorí .. I think .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kozopes Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 A ten účet si normálně vytvořím na konzoli? a nevadí že mam na kozoli ten profil s tou postavou jinou zemi? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kozopes
Chci se zeptat když mam original CoD6 MW2 a chtěl bych hrát přes internet nemusím se bát banu? díky moc:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.