Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problrm s prehranim formatu

xbox

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
das tam tu flesku, ve video najedes na tu flesku (USB DEVICE), ale nedavej krizek - dej trojuhelnik a tam mas das Display all.

Nevim co je MPG-4, tyhle oznaceni nepouzivam, spis koncovky, ale jen tak pro informaci .mkv to nebere.

přesně takhle to dělám, ale není tam display all, pouze: information

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Hele stejnej problém jsem měla i já... normálně jeden film to zobrazí a přehraje bez problému, druhý ne a a ni ho to nevypíše, že tam na tý flešce je. Přitom oba v úplně stejným formátu převedený spolelečně. Nechápu to. A přesně v xboxu oba bezchybně.

Odkaz ke komentáři

• 0
Hele stejnej problém jsem měla i já... normálně jeden film to zobrazí a přehraje bez problému, druhý ne a a ni ho to nevypíše, že tam na tý flešce je. Přitom oba v úplně stejným formátu převedený spolelečně. Nechápu to. A přesně v xboxu oba bezchybně.

projeď to přes media info, jaký to má kodek a jakou to má kompresi

Odkaz ke komentáři

• 0
projeď to přes media info, jaký to má kodek a jakou to má kompresi

To je asi úplně jedno... oba byli překonvertovány v jednu chvíli se stejným kodekem na výstup - jedno jde, druhý ne. Displey all mi tam taky nefungoval. Ale mě je to jedno, já to neřešim... Jenom jsem chtěla upozornit, že mám stejný problém.

Odkaz ke komentáři

• 0

no to je tou skvelou podporou Divixu u PS3. Ale v tom pripade be se tam melo zobrazit Unsupported data misto toho aby se tam nezobrazilo nic ne? Este se mi nestalo ze by se tam nic nezobbrazilo, vzdycky to uvidi a bud to vezme nebo napise Uns. data. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu