miny10 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Cau lidi prosim potrebuju poradit nejdou mi psx hry nemuzu na to prijid cim to muze byt.Kdyz to chci spustit tak se mi to sekne a po nejaky dobe se mi to vypne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Cau lidi prosim potrebuju poradit nejdou mi psx hry nemuzu na to prijid cim to muze byt.Kdyz to chci spustit tak se mi to sekne a po nejaky dobe se mi to vypne.A jakej máš FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Květen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 3,40 oe nevim ci to muze bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 jestli to neni tim ze mas zmenenej opening plugin ve flash0 ... me to taky delalo to co tobe a kdyz jsem ten muj zmenenej prepsal originalem tak to uz jelo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Květen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 no fakt ze jo diky moc ,,Osmen" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miny10
Cau lidi prosim potrebuju poradit nejdou mi psx hry nemuzu na to prijid cim to muze byt.Kdyz to chci spustit tak se mi to sekne a po nejaky dobe se mi to vypne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts