Cool.Majkl Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Ahoj. Zakládám Sub Studios. Studio zabývající se překladem a tvorbou titulků. Proto hledám všechny lidi co by mi bily ochotni pomoct. Ať už to jsou překladatelé, korektoři, časovači (hlavně tyhle tři typy lidí potřebuju.)grafiky, programátory, prostě kohokoliv, kdo by byl ochoten přiložit ruku k dílu. Prosím držte se tématu a nepište tu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 no ja umim docela dobre anglicky tak se mi ozvi :D dej mi icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 jen pod carou, taky je potreba umet cesky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 jen pod carou, taky je potreba umet cesky.. Jo jo, budeme taky potřebovat korektora :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 ja bych se ty korektury ujmul, uz ted delam korektury pro psp revue, kdyztak napis na icq nebo pm... //Anonymous_: tak hlavne nezapomen, ze se pise sHanet a ne sCHanet :P //Galaxy: tak se omlouvam, ze jsem se na founu preklepl...:D //edit2: ani nevidim kde jsem to napsal..:D //Anonymous_: to ja jen aby jsi byl jeste lepsi korektor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 kdybys potřebovat něco zkorektit, klidně se hlásím. Myslím, že čj je můj obor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 No tak super :D.....čim víc lidí tim líp. Jetě aby sme mohli začít, tak potřebojeme někoho, kdo by titulky časoval. Jinak čim víc lidí na každý pozici, tím líp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 -Refresh- stále potřebujeme někoho, kdy by byl schopen časovat titulky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.