Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Formátování

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Je dost mozne, ze je po flashce.. ze je to HW chyba (pak by byla blbost ji tu prodavat :D )

Jeste zkus stahnout http://www.chrysocome.net/downloads/dd-0.5.zip rozbal to na c:\

a pak postupuj dle nasl. obrazku.. cervene mas podtrhano vse dulezite a zelene to, co tam musis napsat ty (zbytek se vypise sam)..

Jeste par detailu, do prikazovky se dostanes pres start > spustit > cmd, pokud to nepujde, tak to zkus na XPckach (pokud to budes zkouset na Vistach) - a jak je podtrzene d:, tak ty si najdes pismeno te tvoji flashky a zkopirujes tedy to, co patri k te flashce (ten delsi retezec, v cervenem obdelnicku). V prikazovce se kopirujes pres prave tlaciko > oznacit (oznacis) > enter a vlozis pres prave > vlozit

Pokud tohle udelas spravne a nepujde to naformatovat, tak se jeste podivej, jestli nemas zamknutou flashku (takovej prepinac na ni.. malickej) a pokud ne, tak si ji muzes nechat na ozdobu..

dd.PNG

• 0
Odesláno

Rozhodně bych zkusila před tvým delším pokus stáhnout nějaký jednoduchý free program pro formátování. Třeba moje 16Gb SDHC karta prostě nešla zformátovat ani klasicky přes pravý tlačítko a dokonce ani přes cmd - přesně jak píše renatka.

Samozřejme Any pokus jsem nezkoušela. Fakt bych ho nechala jako poslední variantu.

Počkej, mrknu na ten free program co fungoval mě na tu kartu. Hodím odkaz.

• 0
Odesláno

Já myslela něco podobného, ale teď jsem našla, že je to jen pro SD karty (SD Memory Card Formatting Software) (i když moc nepobírám tedy rozdíl mezi SD a USB diskem, co se týče přístupu do paměti, ale budiž). Myslím, že by to fungovalo i na flash disk v pohodě.

Případně třeba check flash. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/check-flash/?g[hledano]=form%E1tov%E1n%ED&g[oz]=1.05

Rozhodně tyhle programy sou prostě víc user friendly než tvůj postup, který ale zas definitivně určí co s ní je.

Já opravdu do teď jsem tu moji 16gb kartu nikde jinde nenaformátovala jak v tom jednom jedinym program - nechápu, co s tím může být.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu