Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Moc prosím o radu,vysvetleni.

Zbora

Recommended Posts

Cusko,koupil sem i Samsung s5230 z netu :

Mobil-bar.cz

Novy v zaruce vsechno,jen mi prisel dom,a manul vsechno v Polstine.. tak me napadlo jestli to neni nejak vzaty s tama.. mobil jde jak ma.. jen kdyz se divam na video tak to neni ve full kdyz ho tocim na bok(

ze sou ty cerne pruhy na boku ma to tak byt?) tuzka na display asi neni soucast baleni co? diky. Na krabici mam Normal Samsung get in Touch Avila ! a adresa PL.samsungmobile.com,to me zarazi .. nemam to hrotit,nebo je neco v neporadku ? dik.

Edit? v menu mam jeste k tomu ikonku na Plus.PL.. mam obavy ze toe sunt z polska za 3,1 K by me ais jeblo.

//Anonymous_: nauc se pouzivat tlacitko edit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak je z Polska, takovejch smelarskejch eshopu je... Tohle neres, protoze to ani nevyresis.. Sice jsou povinni dodat manualy v cestine a ty, pokud tam nebyly, tak je to jejich chyba.. Ale to by jsi musel resit pres COI.. A nakonec by ti stejne nasrali na hlavu. Horsi to bude, jestli to budes reklamovat.. to pak vetsinou nastavaji, v takovych pripadech, problemy..

Odkaz ke komentáři

čau, ten telefon, který sis koupil, je tzv. šedý dovoz - přečti si třeba tohle, nebo x dalších článků na netu...

http://www.mobilmania.cz/clanky/rozhovor-vyplati-se-oficialni-mobil-misto-sedeho-dovozu/sedy-mobil-jak-ho-poznat-a-co-s-nim/sc-3-a-1105745-ch-1023713/default.aspx

k reklamaci - vypadá to na českou firmu, tedy se musí řídit u nás obecně platným reklamačním řádem. Teďka koukám, že ten mobil-bar je z Petřvaldu :D to je kousek ode mě...

Jinak ohledně "šedých" telefonů - pár jsem jich měl, a není žádný rozdíl oproti oficiálním. Dokonce mám podezření, že i můj současný mobil nemá urozený původ, i když tak na první pohled nevypadá, takže si nedělej hlavu s polským manuálem, vesele volej, a kdyby byl problém s reklamací, přijeď do ostravy, naložíme Travoltu, Samuela L. Jacksona a pár zfetovanejch chlápků s kleštěma a letlampou a zajedeme do Petřvaldu, aby si chlapci trochu zablbli :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu