Little Z Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 zdarec, neviem či sa toto fórum zaoberá aj inými iPodmi (nie len Touch a iPhone) ....tak chcel by som si kúpiť nejaký ten nový iPod respektíve upradovať z iPod shuffle 4. generácie, ktorý už ani nemá pôvodné slúchadlá rozmýšľal som nad iPod Shuffle 3. generácie ale chcel by som neičo čo sa pohodlnejšie ovláda tak potom ma napadlo nano ale teraz neviem či mám ísť do 5. generácie alebo stačí 4. čo nové prináša 5. okrem videokamery, ktorú ani nevyužijem? diki za rady a mohli by ste aj ponúknuť nejaký použitý alebo doporučiť nejakýlacnejší e-shop ak máte a tak ...diki :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Mluvíš asi o Nanu :lol: Shuffle má jen 3 generace :) Jinak, 5G má zmiňovanou kameru (nefotí), pedometr, mikrofon a o trošičku větší screen než 4. generace (o 0,2 palce) xD Vše si můžeš o Nanu přečíst zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Ipod_nano O všech iPodech zde: http://en.wikipedia.org/wiki/IPod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 no mne sa to pomýlilo s nanom ale tvoj názor na nano 4 vs 5 je aký?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Já si myslim že je zbytečný si kupovat 5G... 4G je levnější, to že to má menší screen nepoznáš, videa z toho maj šílenou kvalitu (negativně), fotit to neumí xD A to je asi tak vše... Ale nekoupil bych si ani jeden... 1) 3G byl nejhezčí a za 2) má to hrozně málo místa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Osobně mám Nano 4 generaci a jsem ti spokojenej :) Ale už ho víceméně nepoužívám, poslouchám spíše z iPhonu a tahat obě věci nějak nechci. Nex, nesouhlasim, že 3G je hezčí :evil: xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 no tak neviem mne sa skôr páči ten vysoký ako taká široká škridľa...inak videa sa na tom nechystám pozerať a 8GB je podľa teba málo? repsektíve 16GB a zinglbee nepredal by si svoj? :) inak čekujte ceny z jedného SK e-shopu: **************************** Apple iPod Nano 16 GB strieborný - 5. generácia 165.99 € 5001 Sk *************************** Apple iPod Nano 16GB štvrtá generácia, Strieborný 169.99 € 5121 Sk mimochodom 8GB 5. generácia: 136.99 € není to celkovo nejak veľa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Little Z
zdarec, neviem či sa toto fórum zaoberá aj inými iPodmi (nie len Touch a iPhone) ....tak chcel by som si kúpiť nejaký ten nový iPod
respektíve upradovať z iPod shuffle 4. generácie, ktorý už ani nemá pôvodné slúchadlá
rozmýšľal som nad iPod Shuffle 3. generácie ale chcel by som neičo čo sa pohodlnejšie ovláda
tak potom ma napadlo nano ale teraz neviem či mám ísť do 5. generácie alebo stačí 4.
čo nové prináša 5. okrem videokamery, ktorú ani nevyužijem?
diki za rady
a mohli by ste aj ponúknuť nejaký použitý alebo doporučiť nejakýlacnejší e-shop ak máte a tak
...diki :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.