Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypalování DVD

marena1966

Otázka

Zdravím.Potřeboval bych poraďit jelikož mi už došli nápady čím by to mohlo být...Na WII jsem nainstaloval podle návodu Hexera Homebrew...Ale když chci spustit vypálenou hru tak mi to píše chybu "DVD READ EROR (1101)" Pálím to v ImgBurn jako "Zapsat obraz na disk" načtu ISO pálím ryclostí 4x na DVD Verbatim mínus...už fakt nevím kde dělám chybu..Poraďte prosím...:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pánové já mám 4.2E úprava od HEXERA jede mi vše kromě wii sports resosrt, zkusil jsem snad vše, ale potvora ne a ne, prostě nepojede. Jedna věc mi ale neni jasná a to jak vypálit hry které po rozbalení mají několik souborů a navíc nemají ani koncovku ISO, ale snad nějaká čísla. Už je to druhá stažená hra a já nevím co s tím.

Odkaz ke komentáři

• 0

1101:

DVD Read Error Bad burn/media or incorrect cios/neogamma version. If you are already using Verbatim DVD-r burned at 4x, try switching to neogammar6 and cios36rev10. Also this error will persist on newer wiis, meaning that they hav the new D3-2 chip which cannot read backups at all. Only option for them is USB loading.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu