Dark Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2009 Čus, mám na vás prosbu... Hrál jsem na pc první díl Fable a dvojka vyšla jen na ten blbej Xbox...jednička mě dcla vzala... Neznáte někdo něco podobnýho jako je Fable 2 na PS3? Děkuju za odpověď..:bash: Citovat
Jonny1619 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2009 Ani jednička nevyšla na PS3 pokud vím:). Na PS3 mě nic, co by bylo hodně podobné nenapadá a myslím, že ani neexistuje. Ale co se týče questů atd., tak by se ti třeba mohlo zalíbit Demons Soul. Nevím toto je vážně těžké a myslím, že asi ani nic, co by bylo fakt podobné Fable 1/2 na PS3 není. Citovat
david309 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2009 Ani jednička nevyšla na PS3 pokud vím:). Na PS3 mě nic, co by bylo hodně podobné nenapadá a myslím, že ani neexistuje. Ale co se týče questů atd., tak by se ti třeba mohlo zalíbit Demons Soul. Nevím toto je vážně těžké a myslím, že asi ani nic, co by bylo fakt podobné Fable 1/2 na PS3 není. 1 dil hral na PC Citovat
bitskull Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2009 Dark: Pokud si jeste nehral, tak snad Oblivion :) Da se ted koupit v "Game of the Year Edition", ktera obsahuje vsechny pridavky a datadisk Shivering Islands. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.