Zavorka Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 takže oficiální oznámení máme http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/konzole/ms-nekomentuje-pgr-5-048-/clanek.A091124_100741_bw-zurnal-konzole_vdp.idn jen aby to už bylo venku :love: 4 byla super 3 taky uvidíme jak dopadne 5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 z xboxweb: Včera jsem vám přinesli zaručenou zprávu o možném pokračování PGR 5. Dnes se objevila informace, která vše uvádí na pravou míru. Zvuky auta Tesla Roadster byly opravu nahrávány, ovšem nahrávali je lidé z Ruffian Games, z čehož plyne, že zvuky jsou pro hru Crackdown 2. Takže pokud včera někdo bouchnul šampaňské na oslavu, snad Vám chutnalo, ale bohužel se PGR 5 minimálně prozatím nechystá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 tak to je dojeb xD EDIT: ale to neznamená že se na PGR5 nepracuje :) ... o PG5 se mluvilo už dávno ... tak 2 roky zpátky ... ale že prej to bude dělat někdo jinej ... no uvidíme jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 no mě se sice líbil PGR4 graficky ale nehrál jsem ho protoze my to vůbec nešlo ovládat ale třeba bude PGR5 dobrej nechme se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 no pgr4 má hodně zajimavé ovládání je to arkáda s menším realismem :) ... třeba na zledovatelé trati se to auto nedá skoro ovládat :) mě se řídilo dost dobře to pgr4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.