CrazyManer Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 cau, nevim co se stalo, udelal jsem jailbreak, nahral jsem tam vsechno vcetne free aplikace, cracknuty aplikace kdyz tam nahraju tak se v iphonu ukaze, ale nespusti se, jen zmizi menu a behem sekundy je zase zpatky, poradi nekdo?:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Na nový hry už potřebuješ FW 3.1.2 s JB přes Blackra1n .. Nejdřív si udělej update FW v Tunes na 3.1.2 a potom přes blackra1n JB - je to během 10-ti vteřin ten JB, přečti si návod na iFAQ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 cau,nevim co se stalo, udelal jsem jailbreak, nahral jsem tam vsechno vcetne free aplikace, cracknuty aplikace kdyz tam nahraju tak se v iphonu ukaze, ale nespusti se, jen zmizi menu a behem sekundy je zase zpatky, poradi nekdo?:ziped: Nektere aplikace jedou az na fw 3.1.2 muze to byt tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CrazyManer Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 myslel jsem si to :) zkusim to, díky moc za rady, musim nejdriv nahrat nejailbreaknutej firmware 3.0.1 nebo muzu updatovat primo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Muzes rovnou v itunes.....na 3.1.2 a pak JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 jen doporucuju stranku http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ Stahni si to odsud protoze prez itunes je FW myslim ze placeny... pak staci hodit DFU mod, drzet shift pri mackat restore a najit cestu kde si ulozil ten FW. Pak si nezapomen udelat backup aby si o nic neprisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CrazyManer
cau,
nevim co se stalo, udelal jsem jailbreak, nahral jsem tam vsechno vcetne free aplikace, cracknuty aplikace kdyz tam nahraju tak se v iphonu ukaze, ale nespusti se, jen zmizi menu a behem sekundy je zase zpatky, poradi nekdo?:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.