THX Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Koupil jsem si repráky na psp 1000a odšrouboval se mi konec konektoru a zůstal mi v psp a ted bych to potřeboval nějak šikovně rozebrat abych to mohl vyndat poradily byste mi jak bych měl začít ? edit: nejlépší by bylo nějaký video na youtubu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Skus na konec špejle, (nebo párátka, sirky atd...) dát vteřinový lepidlo (ale tak aby to neupatlalo okolní strany) a skus to k tomu přilepit a vytáhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 elektrikářská pinzeta, silná magnetka, rozebrat pspčko, ...možná se ještě neco najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Magnetkou asi tezko. Zkus tu el.pinzetu nebo to lepidlo mno....ale magnetka ti to na 100% nevytahne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skwigle Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Magnetkou asi tezko. Zkus tu el.pinzetu nebo to lepidlo mno....ale magnetka ti to na 100% nevytahne ale to, ze magnetka podela cele psp nikto nespomenie :D podla mna nejaka spajdla alebo nieco.. nieco tam narvat..mozno klieste s malou spickou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 na sirku dej nejake lepidlo a prilep to na ten konektor, pockej az to zaschne a pak to vytahni magnetka by to za 1. nevytahla 2.bys mohl oddelat psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 ty kleště jsou moc velké... ten konektor je tam na těsno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 z toho co sem rozebiral a tady cetl jako radu bych asi jedine doporucil drat se sekundakem. kdyz budes rozebirat psp, tak jeste mas sanci ze se ti podela, protoze musis cele fatko vykuchat vcetne zakladovky... takze radim sekundak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
THX
Koupil jsem si repráky na psp 1000a odšrouboval se mi konec konektoru a zůstal mi v psp a ted bych to potřeboval nějak šikovně rozebrat abych to mohl vyndat poradily byste mi jak bych měl začít ?
edit: nejlépší by bylo nějaký video na youtubu :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts