TOMFX Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Zdravim, nedávno sem se dozvěděl že mam tuhle hnusnou nemoc .. ani by mě to tak neštvalo než sem se dozvěděl o dietě a že ji musim dodržovat ještě někde 5měsíců.. tak se ptám lidi který mononukleozou prošli jak to probíhalo a pod.. a taky doporučit co bych při tý dietě mohl pít třeba něco lepšího abych nepil jen čaje a pod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ja jsem ji mel, ale to mi bylo nakejch 6, takze uz si to moc nepamatuju.. kazdopadne vim, ze jsem nesmel ovoce atd.. ale dieta se da vydrzet, to je to posledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Taky jsem ji měla ale taky někdy v deseti.Celý měsíc doma z_Z Určitě dávej pozor na dietu,žádné přeolejované věci apod.Taky po tobě nikdo nic nesmí dojídat a nesmíš se moc namáhat,ale myslím že to ti už doktor/ka musela říct.Taky jsem četla že u dětí probíhá bez příznaků,ale u dospělých je to horší.Kdyžtak tady něco máš http://cs.wikipedia.org/wiki/Infek%C4%8Dn%C3%AD_mononukle%C3%B3za :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ja ji mel taky,asi pred rokem,skoro nic mi nebylo...zadnou dietu sem nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Yep kámoš zrovna žere mrkvičky, ale jemu to prospěje, aspoň mu zmizí ta druhá brada co má.:D Hele co já vim, tak ta dieta se nemusí držet půl roku. Záleží jak se ti to vyléčí. Možná už budeš moct jíst za 14 dní, ale nejsem doktor. Na to se poptej svýho ošetřovatele xD Ten pohyb ovšem prý musí být fakt omezený po těch 5měs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Jak ukoho prej no.. spíš mě štve to kouření a chlastání :D mno spíš sem chtěl vědět jestli to někdo třeba měl a co pil.. ptž mě ty čaje a pod sračky serou a chtěl bych se napít něčeho pořádnýho.. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Na vsechno zabira slivovice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Ja to taky měl ale nějakou lehčí formu dieta jen měsíc a bez fyzické námahy 3měsíce + měsíc jsem byl doma takže na treninku pak docela zahul ti rikam ty 4 mnesice mnel jsem co dohanet....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Hele já tomu nevěřil ale mononukleózu se mi podařilo dvakrát přechodit nevím jestli je to možné ale bylo to tak doktoři mi to tvrdili a já fakt kroutil hlavou když mi to řekli tak jsem musel na chvilku uspůsobit jídelníček vyškrtnout přepalovaný tuky atd také alkohol. No ale na jídlo se dá zvyknout je spoustu jídel co byli vytečný a semtam si je uvařím aj teď.. Tak se chlape drž a zvládni to ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Hej kamo, ja mam ted salmonelozu :D zitra jdu na kontrolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 clovek si zvykne na vse:) ja si myslel ze kdyz mam kazdy den od 7 ze se z toho pomatnu, ale za 2tydny jsem byl ok za chvili ti to ani neprijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 parak hej tak to taky nezavidim :-D A co ste při tý mononukleoze třeba pili? mama mi dává samý sračk. jako čaje a pod.. pili ste nějaký limonady který nevadili?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Slyšel sem že pivo Plzen je dobrý na jatra nemá snim někdo zkušenosti při mononukleoze?xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Mononukleózu jsem měla, je to tak 6let zpět. Mononuleóza "postihuje" játra. Dieta u mononukleózy je jen kvůli játrům, takže se nesmí tučná jídla - olej, smažený, tučné sýry, tučné jogurty atd. Co se týče pití tak pokud budeš pít nějakou limonádu tak to až tak nevadí, protože limonády akorát tak škodí ledvinám a ne játrům, takže pokud se napiješ nějaký limonády nijak extra si neuškodíš. Samozřejmě ne pít litry denně. Plzeň fakt nedoporučuju.. :D Je to alkohol a to je to nejhorší na játra, takže alkohol fakt vynechej dlouho.. ten ti pak může klidně játra poškodit pokud je máš oslabené mononukleózou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Mononukleozu jsem měl letos :-( hele asi takhle .. Chlast vážně ani kapičku pokud e chceš uzdravit co nejdřív . Je v prodeji kuchařka 'Dieta při onemocnění mononukleozou' stojí asi 30 Kč ... Jako jídla sou tam samý sračky , ale ten měsíc-dva to musíš vydržet a pak to bude ok :-) jinak se opravdu vyhýbej námaze .. jako já .. všechno kromě sexu promě byla námaha :-D takže sem se vyhýbal domácim pracím :-D není to zas žádná hrozná nemoc jen není zas tolik obvyklá . Brzy se uzdrav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 No já už zdravej sem no.. jen prej musim držet tak dva měsíce dietu .. takže asi ani nemužu když sem znejhoršího venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.